Se denne email i din browser
Del nyhedsmail

Hej  John

Få inspiration til kontoret med Redoffice! I denne måned har vi fokus på at hjælpe dig med at få styr på alt til kontoret, så din arbejdsdag forløber perfekt. 

Skift eventuelt din traditionelle whiteboardtavle ud med en stilfuld og magnetisk glasplade fra Nobo, som består af brudsikret sikkerhedsglas, der er let at rengøre og modstår pletter. Se vores store udvalg i farver og størrelser. Husk også de tilhørende ekstra stærke magneter og den magnetiske tavlevisker udviklet specielt til glastavler.  

Eller hvad med at bringe dine møder op på et nyt niveau? Med Post-It® sikrer du et dynamisk og innovativt møde, hvor du efterfølgende nemt kan tage de store ideer med fra mødelokalet og videre ind på kontoret. Netop nu får du en pakke Meeting Notes med gratis, når du køber en pakke med 2 blokke Meeting Charts. 

Du har også muligheden for at prøve verdens bedst solgte kvalitetspapir fra Navigator. Du sparer både tid og penge. Du undgår at bruge tid på papirstop og får samtidig de bedste printresultater. Prøv det og mærk forskellen!
 
Tilbudspriserne er ekskl. moms og gælder til og med d. 23 april 2016.

Med venlig hilsen
Redoffice OneCompany A/S

Alle priser i nyhedsmailen er angivet ekskl. moms

Afmeld nyhedsbrev

Redoffice (Kædekontor) • Email: info@redoffice.dkwww.redoffice.dk
 Copyright © 2016 Redoffice Kvaglundvej 89, 6705 Esbjerg, Denmark

Du får denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på Redoffice.dk