Få plus på kontoen i minusgraderne...

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev uge 48: Tag kontrol over din forskudsopgørelse, din opsparing og dine renteudgifter.
Se denne mail i din browser
Vinteren er kommet til Danmark, men bare fordi der er minusgrader, kan man jo godt have plus på kontoen. Vi har her i nyhedsbrevet samlet nogle fokuspunkter, der kan bidrage til netop dette, så du kan stå godt rustet igennem vinteren, og når der inden længe skal tages hul på et nyt år.

Så kom forskudsopgørelsen - og hvad så?

Efter et bump på vejen, hvor der indledningsvis var fejl i forskudsopgørelsen fra SKAT, så ligger dit "skattebudget" for det kommende år nu klar i din skattemappe på skat.dk. Forskudsopgørelsen er SKAT's forventninger til din skattepligtige indkomst og fradrag et år frem. Du bør sikre dig, at disse forventninger stemmer overens med dine. Vi har lavet et lille overblik til formålet. Her ridser vi op, hvad du skal forholde dig til.
 

Få bedre overblik over forskudsopgørelsen

Placering af opsparing - hvad gør du?

Forskudsopgørelsen handler om de penge du forventer at indtjene i fremtiden, men hvad med dem du allerede har - hvad gør du med dem? Måske har du en opsparing, som passer sig selv, og som, med lidt mere opmærksomhed, kunne give dig et bedre afkast. Men hvordan? Vi er blevet spurgt om netop dette og har i den sammenhæng belyst de overvejelser, du bør gøre dig, i forbindelse med investering af dine penge.
 

Få input til investeringsovervejelserne

Har du forhandlet dine renter?

Har du ikke en opsparing, men et lån, så er der stadig rig mulighed for at optimere din økonomi. Ligesom du forsøger at øge renteindtægterne på dine opsparede penge, så bør du også forsøge at minimere renteudgifterne på dine lånte penge. Finans.dk har netop fremhævet et eksempel, hvor en bank foretog hele otte renteforhøjelser på blot tre år. Det er ikke standard - heldigvis - men renteforhøjelser er heller ikke ualmindeligt. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på dine bankforhold og at du agerer aktivt. I den sammenhæng vil vi anbefale dig en lille video, som vi har lavet på JPTV. Den er ganske vist fra tidligere på året, men den giver vi nogle generelle og helt simple samt klare tips til hvordan du griber renteforhandlingerne med din bank an.

Her er der simple tips til renteforhandling
Ps. Så du Morten Spiegelhauer i TV2 programmet "Spiegelhauer i forbrugerens tjeneste"? Her kastede den kære Spiegelhauer, i alliance med Forbrugerrådet Tænk, lys på de uigennemskuelige investeringsomkostninger mange betaler via banken. Hvad med dig og din økonomi? Har du optimale forhold? Få svar med vores gratis indledende vurdering af din økonomi eller investeringer... Tilbuddene er gældende året ud og mange har allerede benyttet sig af det.
 
Ja tak, jeg vil gerne beholde mest muligt af mit investeringsafkast
Ja tak, jeg vil gerne have mest mulig ud af min økonomi
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2015 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019