Se denne mail i en browser
 
 
 
 
EDC  
Nyhedsbrev
  >   Varde
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  8.  december  2022  
 
 
EDC støtter Julehjælp
 
 
 
  KAMPAGNE  
 
 
Går du i salgstanker?
 
 
  Selvom markedet er under forandring, kan du stadig få solgt. Med over 50 års erfaring med bolighandel ved vi, hvordan din bolig skal sælges og kan lægge den helt rigtige salgsstrategi - uanset hvordan markedet ser ud.  
 
 
 
  Vind en uge i sommerhus
Når du bestiller et Salgstjek senest den 1. januar 2023, deltager du samtidig i konkurrencen om en uge i sommerhus til en værdi af op til 10.000 kr.
 
 
 
 
 
 
 
EDC støtter Julehjælp
 
 
  Alle børn fortjener en god jul. Men efter et år med kraftigt stigende renter og energipriser må alle danskere sande, at det er blevet dyrere at være til. For nogle betyder det, at det kan blive noget nær umuligt at få hverdagen til at hænge sammen, og særligt enlige forsørgere kan være hårdt ramt. Det bliver særligt tydeligt i julen, hvor vi har tradition for at bruge flere penge end normalt.

Derfor har EDC indgået en aftale med Dansk Folkehjælp om at støtte Julehjælp med 2 mio. kr. i år og de næste 3 år. Alle børn fortjener nemlig en god jul med julegaver og julemad.

 
 
  Se mere  
 
 
 
 
Hver femte sommerhuskøber vil bo i huset hele året
 
 
  Næsten hver femte der køber sommerhus, gør det med henblik på at bo fast i sommerhuset hele året. Men der er tydelige regionale forskelle mellem landsdelene. Vest for Storebælt ser man i højere grad sommerhuskøbet som en investering, mens man på Sjælland mere tænker i eget brug, og mange tænker endda på sommerhus som en helårsbolig  
 
  Se mere  
 
 
 
 
Opdater dine køberønsker
 
 
  Forandringer i økonomien kan medføre, at dine ønsker til en ny bolig ændrer sig. Derfor er det en god ide at gennemgå dine køberønsker og se, om forandringerne gør det nødvendigt at justere på dine søgekriterier eller din prisramme.

Økonomiske forandringer kan også medføre, at man til trods for en tidligere bankgodkendelse alligevel ikke bliver godkendt til et boligkøb. Et godt råd er derfor at kontakte dit pengeinstitut og opdatere din bankgodkendelse, hvis den er mere end 3 måneder gammel.
 
 
 
 
 
 
Få eksklusive rabatter i EDC’s fordelsunivers
 
 
  Når du handler bolig hos EDC, får du adgang til en lang række særlige fordele og rabatter fra vores samarbejdspartnere. Vælg mellem rabatter på bl.a. flytning, istandsættelse og indretning samt tilbud til hverdagen som f.eks. internet, forsikringer eller en ladeboks til elbilen.  
 
  Du finder alle fordelene på Mit EDC på edc.dk.  
 
 
 
 
 
  Er dine oplysninger opdaterede?  
 
 
Navn      
Adresse   John Do, 6800 Varde  
Telefon   12345678  
Mobil    
Mail   newsletter@newslettercollector.com  
   
 
 
 
  Med venlig hilsen  
 
  Din lokale ejendomsmægler  
 
  EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde
Telefon 75221933, mail 680@edc.dk
 
 
 
profilbillede
 
Henrik Sylvestersen
Ejendomsmægler/valuar
 
hsy@edc.dk
 
40200933
 
76767654
 
 
 
 
 
Boligsiden.dk  
 
 
  Kundeanbefaling
 
 
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
 
  9,9 af 10 | 26 besvarelser
 
 
 
 
 
 
 
Derfor modtager du denne mail
 
Du modtager denne e-mail, fordi du er tilmeldt EDC's nyhedsbrev.
Afmeld nyhedsbrev
Denne mail er sendt til newsletter@newslettercollector.com