Få Sebastian Klein med i din bil

2 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 23. marts 2016       NYHED: Safari-guide indtalt af Sebastian Klein  

Så er han tilbage: Altid populære Sebastian Klein har indtalt en ny cd-guide til bil-safarien gennem GIVSKUD ZOO. Sebastian Klein er en stor dyreven, og han fortæller levende om både løver og giraffer, ligesom han også kan de gode historier om mindre kendte dyr, som du møder på safarituren.

Både børn og voksne kan blive lidt klogere af at lytte til Sebastian Kleins fortællinger.

Vil du have Sebastian Klein som guide? Så kan du købe cd'en i billetsalget for kun 35 kr.

                I morgen sker det: GIVSKUD ZOO åbner kl. 10:00  

Trofaste GIVSKUD ZOO-fans har allerede for længe siden sat kryds i kalenderen skærtorsdag 24. marts. Og nu er ventetiden forbi. I morgen kl. 10:00 åbner vi portene for en ny sæson.

Glæd dig til store og små nyheder, som vi har skrevet om i de seneste nyhedsbreve. Og glæd dig til et gensyn med alle GIVSKUD ZOOs fascinerende dyr.

VELKOMMEN!

                  HVER DAG ER EN FEST  

Sådan lyder det i hvert fald, hvis man besøger kæmpeodderne 10 minutter før, de skal fodres. De 2 voksne og 6 unger larmer så meget, at man knap kan få ørenlyd. Samtidig er de fantastisk charmerende, så det er en af de oplevelser, du skal huske at få med her i påsken. Kæmpeodderne fodres hver dag kl. 15:30

  Læs mere                   SOV PÅ SAVANNEN  

Nu er det også muligt for familier og små grupper at sove på savannen i GIVSKUD ZOO. Normalt skal man leje alle fire telte, men i juli måned kan du leje blot ét telt i den afrikanske teltlejr ved P2. Der kan sove 8 personer i hvert telt, og du sørger selv for forplejning. Måske skal det være mad over bål, eller måske familiebuffet i ZoOasen? Du kan også tilkøbe Go'morgen Zoo, så hele familien får sagt go'morgen til et næsehorn.

  Læs mere                   BLIV MALET SOM EN DINO  

I den forgangne weekend har nogle af parkens medarbejdere trænet deres evner som ansigtsmalere. På billedet kan du se, hvor gode de er blevet. Så kig forbi i dinolejren og få dit helt eget dino-look. Der er aktiviteter i dinolejren fra 11:30 til 16:00 her i påskedagene.

  Læs mere                     Gigantoraptor er KÆMPESTOR - se den i påsken                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019