I denne udgave af Nyt om udbudsret kan du bl.a. læse om vores kommende grunduddannelse i udbudsret 2024
12. september 2024

Kære John
I denne udgave af Orientering om Udbudsret kan du bl.a. læse om vores kommende grunduddannelse i udbudsret 2024, hvor du fÃ¥r indblik i centrale aspekter af offentlige indkøb.

Vi dykker også ned i EU-Domstolens afgørelse om retten til erstatning for tab af mulighed. Derudover kan du læse om EUs fornyede ambitioner for grønne udbud, og yderligere inviterer vi og JUC dig til Udbudskonferencen 2024 – en vigtig begivenhed for udbudsprofessionelle.

God læselyst!
København | 22.-24. oktober 2024
FÅ STYR PÅ DET GRUNDLÆGGENDE I UDBUDSRET
Deltag i vores modulopbyggede grunduddannelse i udbudsret og bliv klogere på de fundamentale områder indenfor udbudsretten. Grunddannelsen er bygget op i fire moduler, hvor modul 1-3 bringer dig igennem udbudsprocessen fra a-z, mens modul 4 gør dig klogere på sanktioner for overtrædelse af udbudsreglerne, reglerne om aktindsigt i udbudssager og ændringer af indgåede kontrakter.
 
TILMELD
FAGLIG NYHED
FORNYEDE AMBITIONER FOR GRØNNE OFFENTLIGE UDBUD
En ny forordning fra EU, der er trådt i kraft den 18. juli 2024, stiller krav til, at ordregivere skal tænke grønne krav ind ved tilrettelæggelsen af offentlige udbud for produkter. Der er tale om en ”ramme” forordning, der skal udfyldes ved delegerede retsakter, der forventes at fastsætte specifikke krav til tilrettelæggelsen af grønne udbud.
LÆS MERE 
FAGLIG NYHED
EU-DOMSTOLEN FASTSLÅR RETTEN TIL ERSTATNING FOR ”TAB AF MULIGHED”
EU-Domstolen fastslår i nyere principiel afgørelse, at tilbudsgivere, som uretmæssigt afvises under et udbud, har ret til erstatning for det tab, der er lidt som følge af den fortabte mulighed for at deltage i udbuddet (”tab af mulighed”).
LÆS MERE
 København | 31. oktober 2024 | 09.00-17.00
UDBUDSKONFERENCEN 2024
JUC afholder i samarbejde med Poul Schmith/Kammeradvokaten for trettende år i træk Danmarks største udbudskonference. Udbudskonferencen er årets faglige forum for ordregivere, tilbudsgivere, udbudsadvokater og andre som arbejder med udbud.
LÆS MERE

Tak, fordi du læste med. 

Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv.

Læs mere om os
her.

Klik her, 
hvis du ønsker at afmelde eller ændre i dine indstillinger
for modtagelse af nyhedsbrevet. 
Klik her for at afmelde dig alt e-mailmarketing.
 
Recipient:37b99221-c6a8-4cf8-a2fa-d8ecae48528e;Email:6972d7eb-896e-4727-b2dc-68baf432749d