Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Bautista Agut en Fognini naar ABN AMRO WTT

Met Roberto Bautista Agut en Fabio Fognini is de deelnemerslijst voor het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament weer twee mooie namen rijker. Door de toevoeging van Bautista Agut is het aantal top-10 spelers dat in Rotterdam Ahoy in actie komt uitgebreid naar vier.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "We zijn blij dat we opnieuw twee topspelers bekend kunnen maken. Roberto Bautista Agut is een ongelofelijk sterke speler, die we al eerder in Rotterdam in actie zagen. Zijn recente winst met Spanje in de Davis Cup, ondanks tragische gebeurtenissen in zijn privéleven die week, toont waarom hij in de top-10 van de wereld terug te vinden is. Fabio Fognini is een debutant, die ervoor gekozen heeft om het gravel in te ruilen voor hardcourt in februari. Als nummer 12 van de wereld kan hij het iedereen lastig maken.” 

Lees meer
Bezoek Ladies Day
Koop nu je tickets!

Dinsdag 11 februari is het Ladies Day op het ABN AMRO World Tennis Tournament. Dames kunnen de dag beginnen met een welkomst smoothie bij binnenkomst. On court kun je samen met je vriendinnen genieten van top tennis en off court inspireren modestylisten jullie met de nieuwste musthaves voor de zomer van 2020. Ook zijn er diverse pop-up salons die bezoekers adviseren over hair styling en make-up. En dan zijn er ook nog goedgevulde goodiebags!

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari 2020 wordt in Rotterdam Ahoy het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Behalve bij de wedstrijden bent u met uw ticket van harte welkom op Shops & Bites en Sports Plaza en bij het 12e World Wheelchair Tennis Tournament.

Zorg dat u erbij bent en koop vandaag nog uw tickets! Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2019-12-19 17:09:01