15 december 2017
Online versie
Twinkle
image
image
Faillissement voor Beate Uhse
[Nieuws] Beate Uhse heeft vandaag in thuisland Duitsland faillissement aangevraagd voor zijn holding. Schuldeisers keurden de herfinanciëring van een lening van 30 miljoen euro af.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Einde aan gelijk e-commerce speelveld VS’
[Nieuws] De Amerikaanse FCC heeft een eind gemaakt aan netneutraliteit. Providers hoeven sites niet meer gelijk te behandelen. ‘Desastreus voor e-commerce.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Time to cross the border!
[Advertorial] Wist je dat er een integraal logistiek netwerk is, gericht op de verzending en groei van de cross border-webshop? Schipholpost.com helpt je buiten Nederland te leveren en te groeien. Dat is mogelijk door centrale sortering en via direct transport gebruik te maken van locale verzendafspraken. Dat werkt zeker, direct en besparend voor internationale post- en pakketverzending.
image
image
Oktober koelt omzetgroei multichannelers
[Nieuws] Consumenten besteedden in oktober 15 procent meer in webwinkels. De groeicijfers voor oktober zijn daarmee dubbelcijferig, hetzij minder verhit dan die van deze zomer.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Optimaliseren bij kleine aantallen
[Tips] Conversieoptimalisatie is meer dan alleen A/B-testen: ook bij lage bezoekersaantallen kun je meer rendement uit je website halen via data en psychologie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe de professionals wijn verkopen
[Advertorial] Wijnvoordeel.nl geldt al jaren als een zeer vooruitstrevende speler op het gebied van online marketing. Afgelopen jaar consolideerden ze hun toppositie met een aantal opvallende nieuwe moves. Yellowgrape en Copernica zaten aan tafel. Lees hier het verslag van innovatie in actie.
image
image
Voormalig Blokker-dochter zet internationaal in op e-commerce
[Nieuws] Casa heeft in zeven landen een click-and-collect-service opgezet. De interieurketen, tot vorig jaar eigendom van Blokker Holding, opent een eigen distributiecentrum.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Brenger komt zo
[Interview]
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe data-driven is jouw marketingstrategie?
[Advertorial] Het is belangrijk om te begrijpen hoe jouw analytics een bijdrage leveren aan jouw huidige succes en toekomstige vooruitgang. In deze whitepaper vind je handvatten waarmee je kunt inschatten hoe het is gesteld met de 'analytical maturity' van jouw afdeling. Op basis daarvan weet je welke stappen je moet nemen om een volgend niveau te bereiken.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.