Lieve Vineasten,

We snappen heel goed dat je misschien tot het laatste moment hebt gewacht met boeken voor de wintersport.   Maar we mogen! En we vertellen in deze nieuwsbrief wat onze Family Wintersportreis zo leuk maakt, en welke regels er nu precies gelden om in Oostenrijk te kunnen wintersporten. Hopelijk zien we jullie straks in de sneeuw!

Groetjes,
Het Vinea-team

Wintersport met het gezin in Oostenrijk

Komende voorjaarsvakantie kies jij tijdens de Family reis zelf waar je zin in hebt. Ga je op eigen houtje alle pistes verkennen, ski je achter de Vinea-crew aan of ga je op les bij onze eigen Nederlandse instructeurs. Daarna is het lekker bijkomen met een welverdiende kop choco (of glühwein 😉) en gezelligheid met de andere families.

Er gelden wel een aantal voorwaarden om te kunnen wintersporten in Oostenrijk. We zetten ze voor je op een rijtje zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Wat zijn de coronaregels voor wintersport in Oostenrijk?

  • Iedereen vanaf 15 jaar moet volledig gevaccineerd zijn (inclusief boosterprik)
  • Daarnaast moet je bij aankomst een negatieve PCR-test kunnen tonen
  • Voldoe je niet aan deze regels, dan geldt een quarantaineplicht
  • Kinderen van 12-15 jaar die niet volledig gevaccineerd zijn hebben een Holiday Ninja Pas nodig. Dit houdt in dat je bij aankomst een negatief testbewijs kunt tonen en in de eerste 5 dagen van de vakantie minimaal 2 PCR-testen en 1 antigeen test laat doen.

    Bekijk hier het volledige reisadvies

Hier verblijven we...

Tijdens de Family Wintersport verblijven we in een prachtig sfeervol boetiekhotel in Kaprun, op loopafstand van de beginnerspiste en 15 minuutjes rijden van de gletsjer. Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet en na een dag in de sneeuw hoef je niet over het avondeten na te denken, want je schuift in het hotel zo aan voor een heerlijk driegangen diner!

... en dit kun je verder verwachten

Op zo'n 10 uur rijden vanuit Nederland ligt het sneeuwzekere skigebied Kaprun-Zell am See en Saalbach-Hinterglemm. Je hebt hier wel 408 km aan pistes: genoeg te beleven voor wintersporters van ieder niveau!
Even klaar met skiën? Onze reisleiders staan de hele vakantie voor jullie klaar met ideeën voor extra activiteiten in de sneeuw en de leukste en gekste spellen. Zo wordt jullie wintersportvakantie er één om nooit te vergeten! 

 
  ❄️ 8 dagen vanaf €979 per persoon
  ❄️ Kamer voor 2, 3 of 4 personen
  ❄️ Inclusief skipas en halfpension

 
Hier kan je meer lezen en boeken 😀
Stuur deze nieuwsbrief naar iemand anders Stuur deze nieuwsbrief naar iemand anders
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Wijzig voorkeurenAfmelden