Sta jij al in de startblokken?
Nog even en het is zover: maandag aanstaande vinden de FBK Games plaats. Olympisch kampioenen en wereldkampioenen komen naar Hengelo. Jij ook? Maak een selfie met je favoriete Nederlandse atleet in de fanzone! Of voel je zelf even een ware topsporter en schrijf je nog in voor de FBK Dubbele Mijl. In deze nieuwsbrief lees je onder andere meer over het programma, de atleten én na-inschrijven voor de FBK Dubbele Mijl. Lees snel verder!
Koop hier je ticket!
Thuiswedstrijd in vol stadion
Dinsdag liep ze nog een World Best in Ostrava tijdens de Golden Spike op de incourante afstand van 300m horden. Wat laat Femke Bol maandag 6 juni op de 400m horden in Hengelo zien? Jij kunt haar aanmoedigen en op de eerste rang zitten tijdens de FBK Games, hét internationale atletiekevenement van Nederland!

Onze Nederlandse atleten doen op wereldniveau mee voor de medailles. Na maar liefst acht olympische medailles uit Tokio vieren we het Nederlandse atletieksucces: ook Lieke Klaver (400m), Dafne Schippers (100m), Jessica Schilder (kogelstoten), Nadine Visser (100m horden), Liemarvin Bonevacia, Terrence Agard, Isayah Boers, Jochem Dobber (400m), Ramsey Angela (400m horden) en Churandy Martina (100m) komen naar Hengelo.

Bekijk het volledige programma, zodat je precies weet wanneer jouw favoriete onderdeel van start gaat. Lees meer > 
Wereldtop in Hengelo
Er staan maar liefst vier olympische kampioenen én vier regerend wereldkampioenen aan de start in Hengelo. Wat te denken van bijvoorbeeld Malaika Mihambo, die regerend olympisch, wereld- en Europees kampioene verspringen is. Of van wereldkampioenen Nia Ali (100m horden) en  Anderson Peters (speerwerpen)? Of van olympisch kampioen en wereldrecordhouder polsstokhoogspringen Armand Duplantis, die eerder dit jaar zijn eigen wereldrecord verbeterde naar 6,20 m?

Natuurlijk wil je niets missen van het verspringen, polsstokhoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Volg naast de technische onderdelen ook de loopnummers, zoals de 110m horden (m) of de 10.000m (v). En wat laat Yohan Blake (100m), na Usain Bolt de snelste man ter wereld, in Hengelo zien?
Er gebeurt van alles op 6 juni in het FBK Stadion. Kijk je ogen uit en laat je verrassen door al het atletiekgeweld! Lees meer >
Fanzone: maak een selfie met je favoriete atleet!
6 Juni is jouw kans om met je favoriete Nederlandse atleet op de foto te gaan. Bij de dubbeldekkerbus van TeamNL/Nederlandse Loterij kun je jouw favoriete atleet ontmoeten.
Bekijk het (voorlopige) tijdschema, zodat je weet welke atleten op welk moment bij de bus zijn! Lees meer >
Surprose bloemensponsor
Online bloemenwinkel surprose.nl is partner van de FBK Games en verzorgt alle bloemen voor de prijsuitreikingen en aankleding van het stadion. Surprose staat voor kwalitatief goede rozen, direct van de kweker. "Wij verheugen ons de winnende atleten van prachtige boeketten van Surprose te mogen voorzien", aldus Hans Kloosterman (Meeting Director FBK Games).
Na-inschrijven FBK Dubbele Mijl nog mogelijk
Ben je vergeten je in te schrijven voor de FBK Dubbele Mijl, maar wil je nog graag deelnemen? Dat kan! Na-inschrijven is vandaag (donderdag 2 juni) nog mogelijk van 18:00 - 19:30 uur in de Sporthal bij het FBK Stadion. Let op: je kunt uitsluitend betalen via iDeal, dus neem je telefoon mee.
De start is daar waar op 6 juni ook de topatleten starten: in het FBK Stadion. Hoe leuk is dat? Vanuit het stadion loop je naar de binnenstad van Hengelo, waar je voor de Lambertusbasiliek over de finish gaat. De dubbele mijl (3,2 km) is voor de beginnende loper een mooie afstand en voor de gevorderde loper een perfecte snelheidstest.
Lees meer >
FBK City Games met Ramsey Angela en Terrence Agard
Op zaterdag 4 juni komen de FBK Games naar je toe! In de binnenstad van Hengelo zijn Ramsey Angela en Terrence Agard van 13.00 - 14.00 uur aanwezig bij de sprintbaan, die we van 12:00 – 15:00 uur in de Enschedesestraat voor je uitrollen. Ramsey en Terrence wonnen tijdens de Olympische Spelen in Tokyo een zilveren medaille met hun team op de 4 x 400m. Hoe dicht kom jij bij hun tijd in de buurt?

Door deel te nemen maak je kans op tickets voor de FBK Games en andere leuke prijzen. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Trek jij ook een sprintje?
Lees verder >
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright ©, Global Sports Communication,  All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@fbkgames.nl

You can update your preferences or unsubscribe from this list.