FAQ’s over de consequenties van Corona | FAQ’s over het besluitvormingsproces | FAQ’s over de bezwaarprocedure | FAQ’s over procedures bij de bestuursrechter |
Geen afbeeldingen? Bekijk webversie
Nieuwsbrief voor overheden FAQ’s over de consequenties van Corona
Kantoor van Adriaanse van der Weel advocaten

FAQ’s over de consequenties van Corona

Het zijn onwerkelijke tijden voor iedereen. Ook voor u als overheid. Deze huidige situatie is zonder precedent en dat betekent dat er vragen op u afkomen waarmee u nog niet eerder geconfronteerd zult zijn.

Wij hechten aan een langdurige relatie met onze klanten en stellen ons daarbij proactief op. Dat doen wij in niet alleen in voorspoed, maar ook in tegenspoed. Zeker nu moet u op ons kunnen rekenen.

Wij hebben daarom een Corona Helpdesk opgezet en op 16 maart jl. op onze website een lijst met veel gestelde juridische vragen over Corona gepubliceerd. In aanvulling daarop hebben wij speciaal voor onze overheidsklanten in dit document de meest voor de hand liggende c.q. meest gestelde vragen op het gebied van het bestuursprocesrecht geïnventariseerd en beantwoord.

Dit is een levend document. Wij zullen meer vragen en antwoorden opnemen in het document. Die vragen kunnen ook van u komen. Als u een vraag hebt die niet in dit document voorkomt, dan kunt u die vraag aan ons stellen via helpdesk@avdw.nl. Het antwoord op uw vraag zullen wij, mits u daarmee instemt, verwerken in dit document.

Handhaving

FAQ’s over het besluitvormingsproces

FAQ’s over de bezwaarprocedure

Handhaving
Handhaving

FAQ’s over procedures bij de bestuursrechter