Loading...

Får du nok ud af din økonomi? - Få en gratis indledende vurdering

  • Html
  • Text
Nyhedsbrev
14. oktober 2015

Sidst vi udsendte nyhedsbrev, var det med tilbuddet om en gratis indledende analyse af dine investeringer. Det tilbud har fået så god modtagelse, at vi har endnu et til dig i dette nyhedsbrev. Denne gang rettet mod din samlede økonomi. Derudover kaster vi lys på nye regler ved boligkøb – og nu vi er ved privatøkonomi og bolig, så runder vi nyhedsbrevet af med en ny foredragsrække om netop boligøkonomi.


Få en gratis indledende vurdering af din økonomi
Får du nok ud af din økonomi? Det er for de fleste svært at svare på. Vi vil derfor gerne hjælpe dig. Det kan vi gøre med et økonomitjek, som giver dig overblik, tryghed og ikke mindst forslag til optimeringsmuligheder. For de fleste er det en rigtig god investering, men er du i tvivl, er der fordel i at gøre noget nu. Resten af året giver vi dig nemlig mulighed for at få en gratis indledende vurdering af din økonomi, hvor vi vurderer om der er grundlag for optimering. Det er ganske gratis, det er ganske uforpligtende og så er det naturligvis 100% uvildigt. 

Læs mere om tilbuddet og bestil din gratis vurdering her

Du kan også stadig benytte vores tilbud om en gratis indledende investeringsanalyse


Fokus på udbetaling når du vil købe bolig
Der er nye regler for god skik, som banken skal forholde sig til, når du skal købe bolig. Disse regler træder i kraft til november, og vi har derfor taget et kig på hvad reglerne omhandler og hvilken betydning de kan få for dig og din bolig.

Få indblik og overblik her


Gratis foredrag om boligøkonomi
Første etape af vores gratis foredrag dette efterår er nu veloverstået. Fokus har været på investering, og i sidste uge rundede vi af med fuldt hus i både Aalborg og Aarhus. Næste emne i foredragsrækken er boligøkonomi, og i perioden 20. – 26. oktober afvikles disse foredrag i Vejle, København, Aarhus og Aalborg.

Flere har allerede tilmeldt sig de fire foredrag, men der er stadig mulighed for deltagelse. Det er på ny gratis at blive klogere, men husk tilmelding er nødvendigt. Det sker efter først til mølle princippet.

Læs om tema og tilmelding her


Med venlig hilsen

Uvildige.dk

PS. Husk du kan følge os på både Facebook og LinkedIn – her får du løbende nyttigt nyt om stort og småt.

Dette nyhedsbrev må naturligvis gerne videresendes til andre, der kunne være interesseret i dette.

For afmelding af nyhedsbrevet http://www.uvildige.dk/nyhedsbrev.aspx

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2020