Vi hader at sige farvel – derfor vil vi hellere sige på gensyn.
  
   
Se mail i browser ›
   
 Vigtig information! 
   
 Vi hader at sige farvel. Men på grund af nye EU-regler, må vi ikke længere sende nyheder og tilbud til dig. Derfor bliver dette det sidste, du hører fra os i denne omgang.

Vi håber, at vi høres ved. Uanset hvordan du fremover ønsker at være i kontakt med Toyota, vil vi arbejde benhårdt på, at du får en god oplevelse. Hvis du ikke vil gå glip af nyheder, tilbud og andre gode ting fra Toyota, skal du tilmelde dig igen.
 
   
   
 
Læs mere› 
 
   
   
 
   
 Forstå de nye EU-regler 
   
 Som du måske ved, har EU lavet nye regler for virksomheder og organisationer, der varetager personlige data, såsom navne og e-mailadresser. Og vi hilser de nye regler velkommen!

Som følge af de nye regler er vi dog nødt til at spørge dig, om du stadig har lyst til at modtage vores nyhedsbreve efter 25. maj, hvor EU-regulativet træder i kraft.
 
   
 
Læs mere› 
 
 
   
 
   
 Opdateret privatlivspolitik 
   
 De nye EU-regler handler blandt meget andet om, at vi skal give dig nogle informationer om, hvordan vi behandler oplysninger om dig. Disse oplysninger skal vi give dig, også selvom du i fremtiden ikke måtte ønske at modtage elektroniske nyheder fra Toyota. Der kan være andre årsager til at vi ligger inde med data om dig. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores nye privatlivspolitik. 
   
 
Læs mere her› 
 
 
   
 
 
 
 
Kampagner
 
Book prøvetur
 
 
Find forhandler
 
Ændre din profil
 
 
  
   
 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
   
   
  
   
 Din forhandler 
  Krogsgaard-Jensen Automobiler AS
Tagensvej 148, 2200 København N
72112110