29 juli 2020
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
NIMA Marketing Week
image
Roorda en Halal organiseren spoken word-festival
Reclamebureau Roorda en filmproductiebureau Halal organiseren aanstaande vrijdag in Podium Mozaïek een ‘spoken word’-festival genaamd Wilde Woorden. Het festival moet een positieve bijdrage leveren aan het huidige diversity-debat.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[Supermerk #5] De kracht van cultuur
In een reeks van elf afleveringen schrijven Bastiaan Weers (head of strategy N=5) en Marc Oosterhout (auteur/partner N=5) hoe je het nieuwe merkdenken toepast in de praktijk van marketing anno nu. Vandaag aflevering 5: De kracht van cultuur.
lees verder
twitter facebook linkedin
Pak mee: 5 lessons learned uit geslaagde optimalisatie bestelproces
[advertorial] Bezoekers verliezen in de check-out is extreem zonde en soms ook te voorkomen. Door je check-out te optimaliseren, kun je meer omzet halen uit bestaand verkeer. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende. Smart IM deelt 5 waardevolle lessons learned gebaseerd op resultaten die zijn behaald tijdens een succesvolle A/B test in het check-out-proces. Mis ze niet!
image
Fashion Week en CS Digital Media: mondkapje anders
In samenwerking met Amsterdam Fashion Week (AFW) laat CS Digital Media vanaf vandaag zien dat het mondkapje méér is dan alleen een beschermingsmaatregel tegen verspreiding van corona.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[NMW] Ruurd Neurink: 'Het is onze uitdaging om 'gewoon Porsche' te blijven'
Ruurd Neurink (36) is manager marketing & communicatie bij Porsche. Op Nima Marketing Week neemt hij de bezoeker mee in een wereld 'die voor velen ver weg lijkt, maar als je hard werkt toch bereikbaar blijkt te zijn'.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het boek over alle marketing ontwikkelingen van dit jaar
[advertorial] Wil jij in één keer bij zijn als het gaat om relevante trends, cijfers en best practices op het gebied van marketing? Dan is het Marketingfacts Jaarboek perfect voor jou. In elf hoofdstukken en vier hot topics wordt een update gegeven van de meest actuele stand van zaken in het marketingvak.
image
[podcast] Bas Hawinkels (Nestlé) over de inzet van influencers
In de 18e aflevering van 'What's next in influencer marketing' gaat host John Meulemans in gesprek met Bas Hawinkels, manager marcom & media bij Nestlé.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Actua Groep kiest voor Revitalize
Na een pitchtraject met 3 bureaus heeft de Actua Groep ervoor gekozen om de branding en lancering van haar nieuwste financiële product 'Private Lease Used' bij rebranding bureau Revitalize neer te leggen.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.
<