Wat is de impact van fast fashion en tweedehands mode op consumentengedrag en duurzaamheid? Waar bevindt de Nederlandse mode-industrie zich nu, en hoe implementeer je een businessmodel dat werkelijk toekomstbestendig is?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Emerce Fashion
 
 

Beste **vornaam**,

Wat is de impact van fast fashion en tweedehands mode op consumentengedrag en duurzaamheid? Waar bevindt de Nederlandse mode-industrie zich nu, en in welke richting ontwikkelt de markt zich? En: hoe implementeer je een businessmodel dat werkelijk toekomstbestendig is?

Op Emerce Fashion 2024 krijg je een complete trend-update en actiegerichte strategieën voor een duurzame fashion business.

30+ toonaangevende sprekers
Alleen de meest vooraanstaande trendwatchers en retailexperts. Cases van merken als HUGO BOSS, Suitsupply, My Jewellery, Vedder & Vedder, Studio Anneloes en Oilily. En 300+ beslissers uit de fashion en e-business om nieuwe ideeën mee uit te wisselen.

Dit is je laatste kans op een regular ticket. Go get yours now!

 
 
 
Het ware gezicht van fast fashion en tweedehands mode

Randy Streng & Jeroen Blank | GfK

Het ware gezicht van fast fashion en tweedehands mode

Is tweedehands mode niet meer dan een hype, of is het écht een duurzame trend? Welke rol speelt technologie hierin? En verliest fast fashion haar dominante greep? Alles wat je moet weten over het veranderende gedrag van je klant, de positie die Nederland inneemt op de internationale fashion-markt, en een diepgaande blik op de huidige trends.

Speel in op de trends >
 
 
Retail blijft een belangrijke speler. Maar je businessmodel moet op de schop

Harry Bijl | INretail

Retail blijft een belangrijke speler. Maar je businessmodel moet op de schop

Retail is het grootste industriële ecosysteem in de EU-economie en met dertig miljoen werknemers ook de grootste particuliere werkgever binnen de Europese Unie. Welke stappen moet je als retailer zetten, om ook in de toekomst dit sociaal-economische belang vast te houden? Harry Bijl over een groener, digitaler en veerkrachtiger businessmodel.

Future-proof je business >
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.