ELF Voetbal nieuwsbrief van 24-02-2020
FC Barcelona en Real Madrid; nek-aan-nek richting El Clásico

FC Barcelona en Real Madrid maken zich op voor El Clásico, die volgende week zondag in het Estadio Santiago Bernabéu op de planning staat. De aartsrivalen uit de Primera División ontmoeten elkaar met een onderling verschil van twee punten in het voordeel van de Catalanen. De kraker kan dus erg belangrijk zijn in de strijd om de landstitel.


Lees verder
Sergio Pena en Miguel Araujo, Peruviaanse tandem van FC Emmen: "De omgeving, waar ik vandaan kom, is gevaarlijk"

FC Emmen beschikt dit seizoen over twee internationals uit Peru. Na Sergio Pena kwam in oktober ook Miguel Araujo naar De Oude Meerdijk. Het bewijs van de toegenomen status van de Drentse club. De twee zijn ook vrienden. "We luisteren samen vaak naar salsa."

Lees verder
PANNA! 47: Juichen, Sergino Dest, Cody Gakpo, Sven Botman, scoortips Smits & Snoeijs

Juichen! Daar draait het natuurlijk om in het voetbal. PANNA! besteedt daarom deze keer veel aandacht aan de leukste manieren van juichen. En niet alleen dat! Ook volop interviews met de sterren. Denk aan Cody Gakpo, de beste assistent-scheidsrechters van Nederland, koptips van Sven Botman, scoortips van de twee topscorers van PSV Vrouwen en meer!

Lees verder
De indrukwekkende opmars van VVV-Venlo onder Hans de Koning

VVV-Venlo ging nog niet zo lang geleden als nummer zestien van de Eredivisie de winterstop in. Inmiddels zijn de Limburgers zes competitiewedstrijden onderweg in het nieuwe kalenderjaar en werd er nog niet verloren. Hans de Koning leidt VVV langzaamaan uit de degradatiezorgen.

Lees verder
Interview Ibrahim El Kadiri: "Ik heb een mooie toekomst voor me"

Ibrahim El Kadiri (18) begon dit seizoen bij Jong FC Volendam, maar doet sinds november steeds vaker mee met het eerste elftal van Wim Jonk. Bij zijn profdebuut scoorde hij direct zijn eerste goal. De linksbuiten is pas eerstejaars A-junior, maar tegelijkertijd heeft hij vertrouwen te over. “Ik heb een mooie toekomst voor me.”

Lees verder
Hoe Henk Veerman en Jos Luhukay opnieuw de macht grepen in Hamburg

FC St. Pauli heeft voor de tweede keer dit seizoen de Hamburger Stadtderby gewonnen. Zaterdagmiddag rekende de ploeg van Henk Veerman en Jos Luhukay in het Volksparkstadion af met aartsrivaal Hamburger SV: 0-2. De Volendammer speelde een belangrijke rol bij de overwinning op de stadgenoot.

Lees verder
De gekste momenten van de jarige Mido

Zondag vierde Achmed Hossam Mido zijn 37e verjaardag en daarom is tijd terug te kijken op de loopbaan van oud-Ajacied. Hij stond bekend om zijn gekke fratsen en zorgde bij al zijn clubs voor flink wat commotie. In dit artikel blikken wij daarom terug op de gekste momenten van de jarige Mido.

Lees verder
Samenvatting: Arsenal-Everton (3-2)

De wedstrijd tussen Arsenal en Everton werd een interessant schouwspel. Uiteindelijk beslisten de Londenaren het in hun voordeel. De doelpuntenmakers namens Arsenal: Edward Nketiah en tweemaal Pierre-Emerick Aubameyang. Bekijk hier de samenvatting!

Lees verder
Deze interessante wedstrijden bezorgen je een mooie werkweek

Het voetbal-weekend zit er alweer bijna op, maar gelukkig hoeven we ons niet lang te vervelen. Van maandag tot en met donderdag staan er namelijk weer voldoende leuke wedstrijden op het programma. ELF Voetbal zet ze alvast voor je op een rijtje!

Lees verder
Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen21-03-2020
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Bayern München - Eintracht Frankfurt21-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Schalke 04 FC - Augsburg FC21-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - FC Union Berlin21-03-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Borussia Dortmund - Bayern München21-03-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com