5 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Retail Media Day
image
Febo en Flugel vieren samen carnaval
Febo en Flügel bundelen hun krachten om carnaval nog kleurrijker en smakelijker te maken en brengen samen de ‘Feestburger’ uit.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Onderzoek: 'We leven in een schizofreen marketingtijdperk'
Elk jaar ondervraagt de European Marketing Confederation enige duizenden Europese marketing directors met de vraag wat hen momenteel het meest bezighoudt bij de uitoefening van hun functie. Dit jaar blijkt ‘AI’ er met kop en schouders bovenuit te steken, naast een grote verscheidenheid aan andere onderwerpen wat illustreert dat de CMO hinkt op verschillende gedachtes.
lees verder
twitter facebook linkedin
Versterk je content met de alles-in-één neuromarketing AI-tool: Brainvine
[advertorial] Ben je op zoek naar een manier om met minimale inspanning maximale impact te realiseren? Maak kennis met Brainvine, jouw alles-in-één AI-oplossing. Dit platform, ondersteund door onder andere OpenAI's nieuwste GPT-4 Turbo model, benut neuromarketingtechnieken om je contentcreatieproces te revolutioneren. Met Brainvine werk je efficiënter, slimmer en kosteneffectiever dan ooit tevoren, en dat alles voor de prijs van slechts één tool.
image
Ook Action verlaagt prijzen (van 2500 producten)
De prijs van 2500 producten is bij discounter Action nu nog lager geworden. De retailer heeft de prijzen naar eigen zeggen verlaagd omdat grondstoffen en transport goedkoper zijn geworden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Vier nieuwe medewerkers AzG voor communicatie en fondsenwerving
Artsen zonder Grenzen (AzG) zet in op verdere groei van haar online fondsenwerving met vier nieuwe collega’s. Deze recent begonnen professionals gaan AzG’s digitale ontwikkeling verder uitbreiden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuw event: Retail Media Day
[advertorial] Op 28 mei 2024 wordt de eerste editie van Retail Media Day gehouden in Media Plaza te Utrecht. Tijdens dit event komen alle soorten media die een rol spelen in de shopping journey van consumenten bij elkaar. Alles wat te maken heeft met oriëntatie, bezoek, aankoop en betaling van producten binnen de retailwereld. Met andere woorden: retailmedia is booming business. Tijd voor verdieping! Bestel nu je ticket en profiteer van een aantrekkelijke korting van 100 euro!
image
OOH-markt groeit, DOOH oorzaak
De bestedingen in 2023 aan Out of Home-reclame (OOH) groeide met 11% naar een bedrag van € 279 miljoen. Dat is € 28 miljoen meer dan in het jaar ervoor. De groei van de markt komt geheel voor rekening van de bestedingen aan digitale buitenreclame (+24%).
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Telecombedrijven trekken klacht uitzendrechten Eredivisie in
Een consortium van vier telecombedrijven, bestaande uit Delta Fiber, KPN, Odido en VodafoneZiggo, heeft de klacht bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) over uitzendrechten van Eredivisievoetbalwedstrijden ingetrokken na een voorlopige uitspraak van de autoriteit.
lees verder
twitter facebook linkedin
Zien we jou bij NIMA Marketing Day 2024?
[advertorial] Profiteer nu van 100 euro Early Bird korting op je ticket voor NIMA Marketing Day 2024. OP 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar het zeer uitgebreide sprekersprogramma te luisteren. Er staan meer dan 70 kennissessies op het programma, dus voor ieder wat wils. Bestel nu je ticket en mis deze dag niet!
image
Esprix deadline verlengd: Inzenden kan nog tot 22 februari!
Vanwege een aantal aanvragen voor uitstel, wordt de deadline voor het inzenden van een jaloersmakende case voor de Esprix Awards verlengd tot aan donderdag 22 februari - 17.00 uur.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.