Cliënt bij Mens en Relatie? Dan voor u een cadeau
Beste John Do,

Genieten toch, van het zonnetje. Natuurlijk begint de lente pas op 20 maart, maar wij kijken er al naar uit. Tijdens de lente worden in de noordelijker streken de bomen veel groener en gaan veel planten bloeien; geleidelijk wordt het warmer en wordt de kans op vorst kleiner. Het woord lente is een oude afleiding van lang en heeft betrekking op het lengen van de dagen. Maar voor veel mensen staat het voor een mooie glimlach van de zon, toch?

Voordat deze lente mag beginnen vieren we in het Zuiden Carnaval of zoals we het in Venlo noemen Vastelaovend. Dit valt altijd 7 weken voor Pasen = 7 x 6 werkdagen minus de Vastelaovesmaandag en Vastelaovesdinsdag. Dat zijn dan 40 vastendagen. Dit jaar valt de Vasteloavend dus op maandag 4 maart. Die dag is het kantoor in Venlo zodoende gesloten, maar uiteraard kunt u wel bij de consulenten in de andere delen van het land terecht.

Als verlaat Valentijnscadeau hebben we bedacht om éénmalig voor mensen die deze nieuwsbrief lezen én reeds cliënt zijn, het boek "Ja ik wil" cadeau te geven. Stuur een mail naar klantenservice@mensrel.nl met naam en cliëntnummer en we sturen u gratis het boek van Drs. Liselotte Visser toe. Het lezen van het boek verhoogt de slagingskans. En dat is waar we samen voor gaan: een partner.

Met vriendelijke groeten
namens mens & relatie,


PS De gratis workshop die we op 14 februari hadden aangeboden was helemaal vol. Fantastisch dat zo veel mensen serieus aan de slag gaan om een fijne partner te vinden. Jammer is natuurlijk dat de ruimte beperkt is en dat niet iedereen naar Venlo kan afreizen. Dat gaan we oplossen. Hou daarvoor de volgende nieuwsbrief in de gaten.
Geslaagd! Sissy en Guus

Over de toekomst denkt Sissy eigenlijk niet zo na: "Het gaat meer om kwaliteit dan om kwantiteit van het leven en daarom pluk ik de dagen". Haar partner Guus kan zich wel vinden in deze filosofische levensbenadering".

Twee mooie en persoonlijke klankborden die elkaars leven nu iedere dag mooier en rijker maken. Gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid staan met hoofdletters geschreven in hun leven.
Wat vind u belangrijk in de liefde?

Veel delen met uw liefste, maar ook veel ruimte hebben voor jezelf. Die twee verlangens kunnen makkelijk botsen en dat maakt de liefde soms knap ingewikkeld. Als u helder voor ogen krijgt wat uw wensen zijn, zegt psychologe Saskia de Bel, maakt u de weg vrij voor een diepere verbintenis.

Als u in een relatie stapt, heeft u allerlei verwachtingen. In de mist van verliefdheid vormen we de ander in ons hoofd naar onze verwachtingen en wensen.

Bron: Psychologie Magazine
Podcast Op de liefde

Van pijn tot hartstocht, van alles samen doen tot liever alleen zijn. Alles wordt besproken in de nieuwe podcast van De Nieuws BV. Willemijn Veenhoven gaat samen met Corine Koole in gesprek met verschillende mensen en zoekt zo naar de essentie van liefde. Corine schrijft al meer dan 15 jaar over de Liefde, heeft meer dan 1000 interviews over dit onderwerp gedaan en haar rubriek Lust & Liefde in Volkskrant Magazine wordt iedere week verslonden. Samen met bijzondere gasten gaan Willemijn en Corine op zoek naar de essentie van de liefde. Want, waar draait het nou eigenlijk echt om?

Gratis E-book Vind zelf je partner

Bent u al een tijdje op zoek naar een partner, maar wil het nog niet vlotten? Zorg er dan eerst voor dat u in uw kracht komt te staan.

Weten hoe? Ontvang nu gratis het e-boek met 26 levenslessen die u helpen bij het vinden van de liefde!
Cadeau voor cliënten

Bent u cliënt bij Mens en Relatie en leest u de nieuwsbrief, maar heeft u het boek "Ja ik wil, hoe vind en bind ik mijn droompartner?" nog niet gelezen? Als verlaat Valentijnscadeau hebben we bedacht om éénmalig het boek cadeau te geven.

Stuur dan nu een mail naar klantenservice@mensrel.nl met naam en cliëntnummer en we sturen u gratis het boek van Drs. Liselotte Visser toe. Het lezen van het boek verhoogt de slagingskans. En dat is waar we samen voor gaan: een partner.

Zolang de voorraad strekt. Aanbod geldt uitsluitend gedurende februari 2019.

Uiteraard kunt het het boek ook kopen bij Bol.com.
Klik hier


Mens en Relatie is erkend BVSK (Branche Vereniging Singles Keurmerk), aan-gesloten bij de Geschillencommissie en gecertificeerd door Matchmaking Institute.
En uitgeroepen tot het beste relatiebemiddelingsbureau van Nederland.

Kennismaken met een van onze consulenten?

Neem direct contact op met de consulent in uw regio.
Kijk op www.mens-en-relatie.nl
Of bel 088 022 1900 (lokaal tarief).



Mens en Relatie BV, Kaldenkerkerweg 15, 5913AB Venlo, Netherlands