Nederlandse zomers worden steeds warmer. Toch zijn er nog veel mensen die twijfelen over een airco, vooral omdat er allerlei verschillende verhalen de ronde over doen: dat je ziek wordt door een airco of dat airco's heel veel stroom verbruiken. Wat is nu waar en wat is onzin? ID.nl heeft het voor je uitgezocht. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kieskeurig.nl

Online versie

Voorkeuren

ID.nl

Populairste artikel op ID.nl

Feiten en fabels over airco’s: wat is waar en wat is niet waar?
Feiten en fabels over airco’s: wat is waar en wat is niet waar?
Nederlandse zomers worden steeds warmer. Toch zijn er nog veel mensen die twijfelen over een airco, vooral omdat er allerlei verschillende verhalen de ronde over doen: dat je ziek wordt door een airco of dat airco's heel veel stroom verbruiken. Wat is nu waar en wat is onzin? ID.nl heeft het voor je uitgezocht.
ID.nl

Andere populaire berichten op ID.nl

Windows 11: van stroperig naar supersnel
Nieuwe tv kopen? 5 dingen die écht belangrijk zijn
2024 line-up: TCL zet vol in op miniled-tv's
Snelladen: is dat slecht voor de accu van je elektrische auto?
XPENG G6: het Chinese antwoord op de Tesla Model Y
🔥 Oh la la: dit is de A290, Alpine's elektrische antwoord op de hot hatch
Definitief: flinke importheffing op Chinese auto's komt eraan

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Samsung Galaxy Galaxy A55 5G / 128 GB / Marineblauw  - € 339,00 (11% korting)

Bekijk nu

Philips Airfryer HD9285/93 XXL Connected uit de 5000-serie - € 144,00 (26% korting)

Bekijk nu

Bosch BGB6SIL1 - € 197,00 (10% korting)

Bekijk nu
Bekijk alle prijsdalers

Testers aan het woord

Beeld-testpanel
Reviewscore Testpanel | 8,2

Russell Hobbs Satisfry 5L 

Het Review.nl-testpanel heeft de Russell Hobbs Airfryer 5L getest en is enthousiast over de prestaties. De testers zijn te spreken over de gelijkmatige warmteverdeling en de ruime capaciteit van 5 liter, wat ideaal is voor grotere gezinnen. De instelbare temperatuur tussen 80-200°C en de automatische uitschakeling worden als zeer praktisch ervaren. Hoewel de friteuse iets meer tijd nodig heeft om op te warmen, levert het uitstekende resultaten. Het moderne design maakt het een mooie toevoeging aan elke keuken. Het testpanel beoordeelt de Russell Hobbs Luchtfriteuse 5L met een 8,2!

Vergelijk prijzenicon
Beeld-testpanel
Reviewscore Testpanel | 8,2

Philips 3000 Series XC3131/01 Steelstofzuiger

Het Review.nl-testpanel heeft de Philips 3000 Series XC3131/01 steelstofzuiger getest en is enthousiast over de veelzijdigheid. De geïntegreerde dweilfunctie zorgt voor een grondige reiniging in één handeling. Testers waarderen de krachtige zuigkracht, lange accuduur, en het lichte, wendbare ontwerp. Hoewel het waterreservoir vaker bijgevuld moet worden, maken de prestaties en het gebruiksgemak dit goed. Het panel beoordeelt de Philips 3000 Series XC3131/01 met een 8,2!

Koop nuicon
ID.nl

Advertorials van ID.nl

Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care
Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care
Weet de Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care daadwerkelijk stijlvol design met kracht te combineren? Drie testers onderwierpen deze draadloze stofzuiger aan een grondige test en delen hun bevindingen.
Consumenten testen: de Trek Fetch+2
Consumenten testen: de Trek Fetch+2
De Trek Fetch+ 2 is een longtail elektrische bakfiets die zich richt op gezinnen die een praktische en comfortabele oplossing zoeken voor het vervoeren van kinderen en boodschappen. Voor de Kieskeurig.nl Bakfiets Duurtest is deze fiets getest door drie consumenten: Isabelle, Anshari en Erik. Hun ervaringen geven een goed beeld van de gebruiksvriendelijkheid, het comfort, de prestaties, het design en de prijs-kwaliteitverhouding van deze e-bike.
ID.nl

Andere populaire berichten op ID.nl