Nederlandse zomers worden steeds warmer. Toch zijn er nog veel mensen die twijfelen over een airco, vooral omdat er allerlei verschillende verhalen de ronde over doen: dat je ziek wordt door een airco of dat airco's heel veel stroom verbruiken. Wat is nu waar en wat is onzin? ID.nl heeft het voor je uitgezocht. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 12-06-2024

Feiten en fabels over airco’s: wat is waar en wat is niet waar?

Nederlandse zomers worden steeds warmer. Toch zijn er nog veel mensen die twijfelen over een airco, vooral omdat er allerlei verschillende verhalen de ronde over doen: dat je ziek wordt door een airco of dat airco's heel veel stroom verbruiken. Wat is nu waar en wat is onzin? ID.nl heeft het voor je uitgezocht.

Amslod Active Max en Active Plus e-bikes: altijd en overal comfortabel

Dat een elektrische fiets aan een paar belangrijke voorwaarden moet voldoen, daar kunnen we het over eens zijn. Een sterke motor, een goede actieradius, hoog comfort, fijne looks of natuurlijk veilig rijgedrag vind je in meer e-bikes, maar allemaal tegelijk kom je ze niet al te vaak tegen. Bij de Amslod Active Max- en Active Plus-modellen is dat wel het geval. Hoog tijd om eens te kijken wat ze precies kunnen.

Dyson HP09: kachel, ventilator en luchtreiniger in één

De nieuwe Dyson Purifier Hot + Cool Formaldehyde HP09 combineert drie krachtige functies voor een fijn klimaat in huis. Het is een kachel, ventilator en luchtreiniger in één. Wanneer buiten de mussen dood van het dak vallen, houd jij het binnen lekker koel. Tijdens de koude wintermaanden is juist behaaglijk warm in de kamer. En daarbovenop zorgt deze Dyson het hele jaar voor schone lucht in huis.

Nieuwe tv kopen? 5 dingen die écht belangrijk zijn

Wil je graag een nieuwe televisie kopen? Dan zijn er flink wat opties, mogelijkheden, specificaties en andere zaken waar je tegenwoordig rekening mee moet houden. In dit artikel lees je welke 5 features echt belangrijk zijn. Om naar uit te kijken dus!

2024 line-up: TCL zet vol in op miniled-tv's

TCL zet al jarenlang in op de miniled-technologie. Tijdens de presentatie van TCL's line-up voor 2024, waarbij ID.nl aanwezig was, werd duidelijk dat het bedrijf deze techniek verder gaat toepassen op zijn nieuwste tv-modellen. Maar wat werd er nog meer verteld op deze persbijeenkomst?

Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care - Partnerbijdrage

Weet de Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care daadwerkelijk stijlvol design met kracht te combineren? Drie testers onderwierpen deze draadloze stofzuiger aan een grondige test en delen hun bevindingen.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Makita DLM432Z - € 244,00 (13% korting)

Bekijk nu

Philips Airfryer HD9285/93 XXL Connected uit de 5000-serie - € 144,00 (26% korting)

Bekijk nu

Skullcandy Crusher ANC 2 - € 158,95 (12% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Consumenten testen: de Trek Fetch+2 - Partnerbijdrage

De Trek Fetch+ 2 is een longtail elektrische bakfiets die zich richt op gezinnen die een praktische en comfortabele oplossing zoeken voor het vervoeren van kinderen en boodschappen. Voor de Kieskeurig.nl Bakfiets Duurtest is deze fiets getest door drie consumenten: Isabelle, Anshari en Erik. Hun ervaringen geven een goed beeld van de gebruiksvriendelijkheid, het comfort, de prestaties, het design en de prijs-kwaliteitverhouding van deze e-bike.

Windows 11: van stroperig naar supersnel

Wie Windows 11 vanaf het prille begin gebruikt, ervaart nu misschien langere wachttijden. Logisch, want dit besturingssysteem staat alweer een kleine drie jaar op jouw pc of laptop. Het opstarten van je computer duurt bijvoorbeeld langer, veeleisende apps openen trager en webpagina’s laden langzamer. Gelukkig kun je daar eenvoudig iets aan doen. Volg deze tips en Windows 11 loopt weer als een tierelier.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden