Loading...

Fem grunde til at dine strategier fejler

  • Html
  • Text
Fem grunde til at dine strategier fejler
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Fem grunde til at strategierne fejler

LEDERBLOGGEN: Desværre er strategier ofte slet ikke strategier, men bare langsigtede, luftige mål uden yderligere forklaringer. Her får du fem gode grunde til, at strategier ofte mislykkes – og hvordan du kan sørge for, at det ikke sker.

Disse lederuddannelser giver ”valuta for pengene”

Jagter du en professionel executive lederuddannelse, der giver ”value for money” og kan bringe din lederkarriere videre til ”next level”? Så bør du tage en kig på lederuddannelserne fra Scandinavian Executive Institute, der alle starter i løbet af efterårssæsonen.
 

Undersøgelse: Derfor skal du uddanne dine ledere

LEDERBLOGGEN: Risikerer du, at dine medarbejdere og ledere siger “tak og farvel” og avancerer til en højere stilling i en anden virksomhed, når du har investeret i at efteruddanne dem? Slet ikke, viser denne undersøgelse.

Nye organisationsformer i en digital og global tidsalder

På Executive Forum den 24. september kan du møde Mark Mortensen, der er professor i organisation og ledelse og en særdeles markant kapacitet hos INSEAD. Han vil give deltagerne et spændende og lærerigt indblik i nye organisationsformer i en digital og global tidsalder.

Læs disse artikler
- og bliv klogere

GODE ARTIKLER: Hver måned samler vi en række interessante og relevante artikler fra vores dygtige og innovative samarbejdspartnere, INSEAD og IMD. Her kan du blive inspireret af den nyeste viden om ledelse, strategi og innovation.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019