Win kaarten voor Swingin’ in New Orleans. Beleef een winters avontuur in Fins Lapland. Eenzaamheid is een probleem. In aanloop naar de Week tegen Eenzaamheid duiken we in dit onderwerp. En veel tips voor online vermaak.
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 11, nu in de winkel!
Zin
Win kaartjes!
Muziektheater: Swingin’ in New Orleans

Op 3 oktober 2019 gaat Swingin’ in New Orleans in première. Met ruim dertig voorstellingen trekt deze jazz & theatervoorstelling in oktober en november door het hele land. The Legends, onder leiding van trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, nemen het publiek mee naar de bakermat van de jazz: New Orleans. We mogen 2x 2 kaartjes weggeven voor deze zinderende voorstelling!

Zin
De rechter van het Holleeder-proces
Interview met Frank Wieland

Rechter Frank Wieland (70, net met pensioen) is deze week benoemd tot officier in de Orde van Oranje Nassau. Op 4 juli veroordeelde hij samen met zijn collega’s Willem Holleeder tot levenslang. In een diepte-interview vertelt Wieland onder andere over Holleeder (“zijn humor is mooi”), zijn werkaanpak (“behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden”) en geaardheid (“mijn vader moest er niks van hebben”).

Zin
Droomvakantie naar Fins Lapland
Beleef een winters avontuur

Op zoek naar het noorderlicht tijdens een sneeuwschoenwandeling, een tocht met husky’s door het sneeuwwitte landschap en alles leren over de Sami cultuur… een wintervakantie naar Fins Lapland is een unieke ervaring. Ga op reis met Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa.

Zin
Download de handige BestSecret app!
Designermerken tot wel -80%!

Bij BestSecret, een members only webshop, shop je meer dan 5 miljoen producten van 3000 designermerken en met kortingen tot wel 80%. Word nu gratis lid via de onderstaande button! Download ook de handige app, zo shop je altijd en overal gemakkelijk items met hoge kortingen. Met de Wishlist functie blijf je op de hoogte van de beschikbaarheid van jouw favoriete item. #ad

Zin
Welke foto kies jij?
Fenomenale dierenkiekjes

Kun je ook zo genieten van lachwekkende dierenkiekjes? Comedy Wildlife Photography Awards verzamelt ze, met als doel om ons liefde voor de natuur bij te brengen. Wij hebben wat grappige en ontroerende kanshebbers voor je op een rij gezet. Wat is jouw favoriet? Kijk en stem mee! 

Zin
Zin & Seniorweb
Tips voor online vermaak

Even een mailtje sturen, het weer checken, bankzaken regelen. We kunnen niet meer zonder internet. Hartstikke praktisch, maar je kunt op internet natuurlijk ook spelletjes spelen, de leukste tv-fragmenten terugzien of kunstkijken in het Rijksmuseum. SeniorWeb geeft tips.

Zin
Ik voel me zo verdomd alleen
Eenzaamheid is een probleem

In aanloop naar de Week tegen Eenzaamheid (1 t/m 8 oktober) duiken we in dit onderwerp. Iedereen voelt zich wel eens alleen maar wat als die gevoelens niet meer weggaan? Wat is eenzaamheid precies en wat kun je er tegen doen?

Zin
SUPERKORTING!
Regenjas + jaarabonnement Zin

Regen? Kruip met Zin magazine op de bank. Óf ga eropuit in deze kekke én duurzame regenjas van Maium! De regenkleding van het Amsterdamse merk Maium (maium betekent regen in een oud Amsterdams dialect) staat voor stijl, kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Deze lichtgewicht jas is wind- en waterbestendig, in 13 kleuren verkrijgbaar en gemaakt van gerecyclede plastic flessen (66 per jas, dat ruimt lekker op!) met pu coating. Neem nu een jaarabonnement op Zin en ontvang de jas (t.w.v. € 135) + 13x Zin samen voor € 99,95.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer