View this email in your browser
30 november 2023

Festival PAN 20 jaar!

Festival PAN bestaat 20 jaar! Dat vieren we op zaterdag 6 januari door een uitbreiding van de avond met een informeel voorprogramma en een muzikale naborrel. En voor het eerst werken de musici samen met een gastcurator: Orville Breeveld. Bekend van zijn podcast Gemiste Sterren, waarmee hij menig muziekfanaat voor het eerst kennis liet maken met een aantal onterecht vergeten zwarte componisten. Het programma van deze jubileumeditie zit vol verrassende uitstapjes naar muziekgenres en kunstdisciplines uit verscheidene culturen. Vanaf volgende week maakt Calefax de eerste gastartiesten bekend. Houd de website en sociale kanalen in de gaten!
MEER INFO

Menu de Saison

Calefax speelt op 10 december Menu de Saison tijdens het koffieconcert in Stadsgehoorzaal Leiden. Op het menu staat onder meer Gershwins Rhapsody in Blue, het Kwintet van Dvořák en een selectie uit de Préludes van Debussy. Menu de Saison is een uniek concertformat waarin Calefax nieuwe creaties van de afgelopen jaren presenteert. Het programma kan daarom per concert verschillen. 
MEER INFO

Un Momento Dado in Barcelona

Op zondag 3 december deelt Calefax het podium met één van de beste harmonieorkesten van Spanje: de Barcelona Symphonic Band. Ze brengen samen een eerbetoon aan de Nederlandse componist Johan de Meij, een internationale ster in de wereld van het symfonische blaasorkest. Op het programma staat onder andere Un Momento Dado, een werk dat De Meij op maat componeerde voor rietkwintet en harmonieorkest.
MEER INFO
UN MOMENTO DADO MET DE BARCELONA SYMPHONIC BAND
zo 3 dec, L'Auditori, Barcelona / ES
MENU DE SAISON
zo 10 dec, Stadsgehoorzaal Leiden
zo 4 feb, Mariahoeveconcerten, Kerk van Peize
PAN 20 JAAR!
zo 6 jan, Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
VAN GOGH'S WAY TO GO
di 16 jan, De Doelen, Rotterdam
zo 28 jan, Veluvine, Nunspeet
TOURNEE VERENIGD KONINKRIJK
20 t/m 23 jan, Oxford en Sheffield / UK
BEKIJK COMPLETE CONCERTAGENDA



PRIVACYVERKLARING
Calefax respecteert de privacy van zijn bezoekers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Meer info >


VRIENDEN WORDEN?
Steun Calefax met uw vriendenbijdrage >

SHOP
Koop onze cd's en bladmuziek in de Calefax-winkel >
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instagram Instagram
YouTube YouTube
Website Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Calefax · Piet Heinkade 5 · Amsterdam, 1019 BR · Netherlands