ELF Voetbal nieuwsbrief van 22-10-2020
Feyenoord tegen Ajax-beul Dinamo Zagreb

Feyenoord begint de strijd om Europese overwintering vanavond in Kroatië tegen Dinamo Zagreb. Een club waar ze in Amsterdam nog weleens met frustratie over praten. Tot tweemaal toe waren de Kroaten een luis in de pels van Ajax. Ditmaal is het dus de beurt aan de Rotterdammers.


Lees verder
Samenvatting Ajax - Liverpool (0-1)

Ajax is er niet in geslaagd om de nieuwe Champions League-campagne te beginnen met een goed resultaat. De ploeg van Erik ten Hag kreeg tegen Liverpool wel degelijk kansen, maar sloot het duel af als verliezer. Een eigen doelpunt van Nicolas Tagliafico bepaalt de eindstand: 0-1. 

Lees verder
PANNA! 52 met de nieuwe smaakmakers van de Eredivisie, De Roon, Bozenik en Akkamist

Wat een feest. De nieuwe FIFA 21 is net verschenen en nu is ook PANNA! 52 uit! Het Kidsmagazine, broertje van ELF Voetbal, met de leukste verhalen. Wat dacht je deze keer van een interview met Marten de Roon, een gesprek met Feyenoord-aanvaller Róbert Bozenik, we gingen op bezoek bij Akkamist, speelden een potje FIFA 21 met PSV eSporter Ali Riza en natuurlijk weer veel feitjes, weetjes en prijsvragen.

Lees verder
Cerny, Kudus en meer: deze nieuwelingen maken een vliegende start

Het seizoen 2020/21 is alweer even onderweg. Spelers tijdens de lange transferperiode van club wisselden, hebben zich in de eerste speelrondes kunnen bewijzen. Deze nieuwe gezichten maken tot dusver een uitstekende indruk in de Eredivisie. 

Lees verder
Interview Segun Owobowale: "Op trainingen wilde Ruben Schaken tegen me sprinten, prima"

Hij signeerde net voor zijn zestiende verjaardag een driejarig profcontract, speelde de finale van het EK Onder 17 en debuteerde in de Eredivisie op zijn zeventiende. De wereld lachte Segun Owobowale daarna minder enthousiast toe. Op 23-jarige leeftijd is hij nu profvoetballer af. Dit seizoen maakt de aanvaller zijn opwachting bij Noordwijk in de Tweede Divisie. "Ik heb te vroeg gepiekt."

Lees verder
De meest memorabele ontmoetingen met Italiaanse clubs van deze eeuw

AZ speelt vanavond in de Europa League uit tegen SSC Napoli en Ajax is in de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Atalanta Bergamo. Hoogste tijd om de meest bijzondere duels met Italiaanse clubs van deze eeuw even op te graven.

Lees verder
Interview Sanharib Malki: "Met mij in de ploeg was Roda JC erin gebleven"

Zijn tijd bij Roda JC noemt Sanharib Malki de beste periode uit zijn carrière. De voormalige spits komt nog vaak in Limburg, maar niet meer als voetballer. Tegenwoordig is de voormalige international van Syrië vooral familieman. "Met mij in de ploeg was Roda erin gebleven."

Lees verder