Alles weten over de Tour de France?

De 104e editie van de Tour de France begint op zaterdag 1 juli met een individuele tijdrit in Düsseldorf en finisht op zondag 23 juli in Parijs. In de drie tussenliggende weken liggen er klinkende klimmen als de Galibier, La Planche des Belles Filles en de Izoard op de renners te wachten. Om goed geïnformeerd te zijn tijdens de Tour, is hierbij onmisbaar het unieke Tour de France pakket. Dit pakket bestaat uit de 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2017 met hierin alle etappes, de ploegen en achtergronden, vier retrofoto’s, invulposter, scheurkalender en leesboekje met de mooiste Tourverhalen. Een must have voor elke Tourliefhebber! Dit pakket is voor slechts € 12,50 zonder verzendkosten hier te bestellen.

Wil je het pakket gratis ontvangen? Kies dan voor een abonnement op Procycling of Fiets en profiteer ook nog eens van een flinke korting! Daarbij kun je of Procycling of Fiets ook direct gratis op je tablet lezen. Handig voor op vakantie of onderweg!

Waar het landschap je speeltuin is!

Zoek jij een bijzondere fietsvakantie? Ga dan op vakantie naar Noorwegen en fiets door een wereld van indrukwekkende fjorden, grillige bergtoppen, wilde rivieren en adembenemende watervallen. Een écht outdoor paradijs voor de fanatieke wielrenners en mountainbikers onder ons. Reis direct en comfortabel naar Noorwegen met Fjord Line en ontdek de mooiste routes, de meest uitdagende beklimmingen en singletracks en geniet van spectaculaire uitzichten!

Op de Blockhaus

Eddy Merckx behaalde hier zijn eerste ritzege in een grote ronde. In het beroemde geblokte truitje van Peugeot kwam hij als eerste boven op de Blockhaus. In de Abruzzen werd De Kannibaal geboren. Tijdens de komende Giro is de Blockhaus de finishplaats in de negende etappe. ‘Meer dan twee uur lang word je geconfronteerd met je zwaktes en je fouten, je talenten en je schoonheden’. Lees het volledige reisverhaal van de Abruzzen in het meinummer van Fiets.

Fiets 5: nú in de winkel!

  • In dit nummer...
    Er was al een verkiezing van de Fiets van het Jaar. Daar zijn nu twee nieuwe categorieën bijgekomen: de Racefiets en Mountainbike van het Jaar. Fiets sprak een woordje mee. En voor de liefhebber: magisch mooie titanium mountainbikes van Nederlandse makelij.
  • ...en geven we weg!
    Win één van de vier gloednieuwe Polar M460 GPS fietscomputers inclusief H10 hartslagmeter. De Polar M460 is de perfecte trainingspartner voor iedere wielrenner en brengt jouw prestaties naar een hoger niveau.

Bye-bye biefstuk!

Vooral mannen kunnen maar moeilijk afscheid nemen van hun dagelijkse lapje vlees, blijkt uit recent onderzoek. Terwijl minder vlees en meer plantaardig eten beter is voor milieu en gezondheid. Nu zal je als fietsende man wellicht denken dat je al genoeg doet aan milieu besparing door de fiets te nemen in plaats van de auto. Maar kun je door minder of helemaal geen vlees te eten niet veel méér doen aan het verminderen van de CO₂-uitstoot? En hoeveel auto’s kun je dan 'van de weg halen'?

Gran Fondo Amsterdam

NL Tour Rides presenteert de Gran Fondo Amsterdam; The Big Ride, een toertocht waar je als echte toerrijder je hart kunt ophalen. Onderweg kom je een aantal mooie uitdagingen tegen. Zo zitten er bijna 400 hoogtemeters in het parcours en kun je op maar liefst 4 afgesloten wielerparcoursen een strijd tegen de klok aan gaan in korte individuele tijdritten. Uiteraard zorgen we ook dat dit wordt vastgelegd in diverse klassementen en op foto en video. Last but not least krijg je een gaaf wielershirt!

BIOGRAFIET(S)JE

Wielerjournalist Léon de Kort, schrijvend voor onder andere Fiets en Procycling, volgde jarenlang Tom Dumoulin en Chris Froome.

Tom, een jongen uit Maastricht die soms écht niet in de gaten heeft hoe goed hij is. Winnaar van twee Touretappes, een Giro-etappe, twee Vuelta-etappes en olympisch zilver zijn zomaar een paar van zijn hoogtepunten.
En dan Chris Froome, die nu drie trofeeën, 44 gele truien, zeven ritoverwinningen en een bergtrui bezit. Hij behoort bovendien tot een gezelschap van zes renners die zowel geel als het bergklassement in een editie hebben veroverd. Op basis van zijn ontmoetingen schreef Léon de Kort deze 'Biografiet(s)jes'
Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer