Fiets-Fun luidt 2023 in met een nieuwe website!

Nieuwe fietsroutes, meer reisopties en uitgebreide info


Nieuw jaar, nieuwe website
Fiets-Fun wenst iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar. Hopelijk wordt het een sportief jaar vol avontuurlijke fietsvakanties en nieuwe ervaringen. Wij zijn het nieuwe jaar alvast goed begonnen. We hebben namelijk een geheel vernieuwde website voor u ontwikkeld. Op deze manier hopen wij u voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn bij het informeren, plannen en boeken van de meest fantastische fietsvakanties in binnen -en buitenland.

Luxe kamperen
Met de ontwikkeling van de nieuwe website, zijn er een hoop dingen veranderd. Zo kunt u tegenwoordig luxe kamperen in België. Wie bijvoorbeeld de fietsvakantie naar De Kempen boekt, overnacht gedurende de fietsvakantie in een chalet en/of comfortabele safaritenten. Zo kunt u genieten van de faciliteiten die de verschillende campings te bieden hebben, terwijl u de beschikking heeft over een comfortabel bed, eigen sanitair en compleet uitgeruste keuken.

Nieuwe fietsroutes
Ook bieden we met trots een aantal nieuwe fietsroutes aan. Wat te denken van een geweldige fietsvakantie langs de oevers van de Moezel met prachtig uitzicht op de wijnvelden. Tevens kunt u 4 nieuwe fietsarrangementen boeken waarbij u van hotel naar hotel fietst:
Route IJsselmeer
Trier – Koblenz
Brussel – Brugge
Passau – Wenen

Fiets-Fun klassiekers
Naast vele veranderingen, kunt u op onze website zien dat er een ook aantal dingen bij het oude zijn gebleven. Never change a winning team, nietwaar? Zo kunt u nog steeds genieten van de echte fiets-fun klassiekers, zoals de fietsvakanties waarbij u op drie verschillende campings verblijft. Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe website? Neem dan snel een kijkje op: fiets-fun.nl.

Like onze Facebook pagina of volg ons op Instagram als u op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws omtrent al onze leuke fiets vakanties.
Neem een kijkje op onze nieuwe website
Website
Website
Website
Heeft u nog vragen of wilt u een van onze reizen boeken?
Wij zijn elke werkdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar op 088 744 1441
 
U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen:
info@fiets-fun.nl
 
Like ons op Facebook!
Volg ons op Instagram!
Check onze website!

Fiets-Fun | Rozengracht 31 | 8861 EX Harlingen |
06 21
Afmelden? Klik hier

Copyright © 2022 Fietsfun  All rights reserved.
Twitter
Facebook
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fiets Fun · Rozengracht 31 · HARLINGEN, Friesland 8861 EX · Netherlands