Fiets - nieuwsbrief week 27 - 2018
Fiets

Doe maar normaal

De nieuwe Specialized Venge

Specialized heeft zijn Venge genormaliseerd en daardoor is de fiets veel beter geworden. Bij het nieuwe model was het doel de aerodynamica te behouden of waar mogelijk te verbeteren, maar vooral om het comfort en het gewicht meer in lijn te brengen met de concurrentie.

Het resultaat is een Venge die volgens Specialized dezelfde aerodynamische waarde heeft, maar meer comfort aan een lager gewicht paart. Daarnaast is de toepassing van steeds bredere banden een dikke plus qua comfort. De nieuwe Venge kan banden tot 28 millimeter aan.

Fiets

Versla vrienden & collega's

Tips voor je Tourpoule

Zaterdag gaat de 105e editie van de Tour de France van start. Iedereen is natuurlijk druk bezig om zijn of haar Tourpoule op orde te krijgen. Daarbij willen we je graag helpen. Daarom geven we je wat tips waarmee je dit jaar wél je collega’s, vrienden of familieleden verslaat. Althans, dat hopen we dan.

Fiets

Fietscomputer en actioncam ineen

Xplova X5 Evo

Een actioncam en een hightech fietscomputer ineen, dat klinkt goed toch? Het is precies wat deze Xplova 5 Evo belooft te zijn. Maar maakt-ie het ook allemaal waar? Als je de specs moet geloven kan het apparaat nog net niet toveren. En zo uit de doos ziet alles er ook heel gelikt uit: mooi slank, hoogwaardige materialen en een stevige front-out mount. Optioneel zijn een snelheid- en cadanssensor en hartslagmeterband.

Fiets

Nieuwe aeroracer

Cannondale SystemSix

Cannondale heeft de SuperSix en de Synapse. Nieuw in de renstal is de SystemSix. Een aeroracer. Ook de Amerikanen onderkennen dat aerodynamica meer opbrengt dan alleen een laag gewicht. In het kort komt het erop neer dat zolang de weg niet meer omhoog gaat dan 6% je meer aan een aeroracer hebt dan aan een lichte fiets. Die 6% is een zogenaamd omslagpunt; gaat de weg naar 10% dan is een lichte(re) fiets meer in het voordeel. 

Fiets

Allemansvriend

Santa Cruz 5010

Santa Cruz pakt uit dit jaar. Eerder kwam het merk al met een volledig nieuwe lijn XC modellen. Nu gaan hun belangrijkste fietsen, de 5010 en Bronson, op de schop. We bekijken de gloednieuwe 5010. Een do-it-all bike of in de woorden van Santa Cruz: ‘The most fun you can have on two off-road wheels’. De 5010 is een allemansvriend. De laatste jaren was hij wat gedateerd, met een geometrie die bij de introductie eigenlijk al een beetje op het randje van ouderwets hing.  De nieuwe versie is echter helemaal bij de tijd.

Fiets

Unieke race tegen de klok

BinckBank Toertocht

Dit jaar verschijnen de beste topwielrenners in augustus aan de start van de BinckBank Tour, de mooiste wielerronde van Nederland en België. Als wielerfan krijg jij de kans om jouw BinckBank Tour te rijden tijdens de BinckBank Toertocht op zondag 12 augustus. Uiteraard kun je daarna vanaf de eerste rij de 18 beste ploegen van de wereld bewonderen tijdens de officiële ploegenpresentatie in Bolsward!

Fiets

Pak ieder pad!

Merida Silex

Onbeperkt rijden waar jij wil, ongeacht je type fiets? Met de Merida Silex sla je af wanneer het jou uitkomt, of de weg nu verhard is of niet. Want de Silex is een super veelzijdige gravelbike. Een multi-road racefiets die zich even goed thuis voelt op asfalt als op bospaden of zelfs technische singletracks. De Silex is overal klaar voor. Bekijk de video!

Fiets

Ontvang een gratis Il Magistrale Explorer pack!

De coffee ride eindigt bij jou thuis

Il Magistrale is dé koffie voor echte kopmannen! Niet voor niets rijden ambassadeurs als Niki Terpstra en Dylan van Baarle alle stenen uit de straat. Je ontvangt nu een gratis Il Magistrale Explorer Pack met maar liefst vier verschillende soorten koffie én een bidon bij 12 nummers Fiets + 2 specials voor slechts € 50.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer