Fiets - nieuwsbrief week 21 - 2018
Fiets

smaakt naar meeer

Van Bon test Airstreeem

Een ex-prof rijdt het liefst op racemonsters. Als je hem dan een performance racer laat testen, moet je maar afwachten wat daar uitkomt. Wel, een match made in heaven was het niet, met de Airstreeem RR Storm Marathon. Maar kwaliteit herkent Léon van verre. Zijn review lees je op de site.

Fiets

midzomerchallenge

Ben jij klaar voor de ultieme wieleruitdaging?

Ga jij graag een uitdaging aan? De Midzomer Challenge op 21 juni 2018 is de ultieme wieleruitdaging! Vanuit Den Haag, 275 km fietsen op de langste dag van het jaar. Een strijd tegen de elementen. Onderweg fiets je door de duinen, polderlandschap, het plassengebied, langs rivieren en over heuvels! Een prachtig maar pittig parcours. Je kunt de Midzomer Challenge fietsen voor jezelf, of voor KWF Kankerbestrijding.

Meer info & inschrijven via midzomerchallenge.nl

Fiets

sportvasten voor wielrenners

Je hongerklop uitstellen?

Switch dan in 10 dagen van suiker- naar vetverbranding met Fittergy Sportvasten. Onder begeleiding van een Sportvasten Coach train je in 10 dagen door te vasten, sporten en met speciaal ontwikkelde voedingssupplementen, jouw lichaam naar vetverbranding.
Je merkt direct het verschil! Je hongerklop komt veel later, je valt 2 tot 6 kilo af, hebt veel meer energie en je fietsprestaties zijn aanzienlijk verbeterd.
Wil jij ook sneller fietsen en je hongerklop uitstellen? Meld je aan voor Sportvasten via: www.sportvasten-voor-wielrenners.nl

inclusief Grand Depart special

In de nieuwe editie van Fiets

  • Keuzestress: speciale racers voor speciale omstandigheden
  • Bakkie doen? Het nut van cafeïne voor fietsers
  • Over graden en hoeken: De geometrie van een mountainbike uitgelegd
  • Sneak preview van de nieuwe Shimano 105-groep
  • EXTRA TOURBIJLAGES: 40 pagina’s vooruitblik op het Grand Départ en het Fiets Etappeboekje met hoogteprofielen en achtergronden
Fiets
Fiets

limited edition

Fi'zi:k Aria 101

Wil je eens wat anders dan zwarte of witte schoenen? Dan zijn deze Aria 101 schoenen van Fi’zi:k misschien wel iets voor jou.

Er worden net zoveel paar van gemaakt als de Giro d’Italia oud is, 101 dus. Dat zou kunnen betekenen dat je er vlug bij moet zijn. Maar misschien valt dat wel mee. Want met 299 euro voor een paar zijn ze niet voor iedereen weggelegd en dan moet je er ook nog maar net van houden om met zulke opvallende schoenen rond te rijden.

Fiets

voor 'integrated' sturen

HideMyBell FI

De HideMyBell is ondertussen bij de meeste wielrenners wel bekend. Deze nieuwe FI (fully integrated) versie misschien nog niet. Dit is de uitvoering die bedoelt is voor op aerosturen met een geïntegreerde stuurpen. Die zijn vaak plat van boven, waardoor er geen klem omheen past. Het doel is nog steeds ‘een goede fietsbel verstoppen onder je fietscomputer’.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer