Mooiste maand in aantocht

Nog een week en dan begint het grootste wielerspektakel ter wereld weer. Voor ons de mooiste maand van het jaar. Op onze websites Procycling.nl en Tourdefrance.nl houden we je nu al op de hoogte van het laatste nieuws! Tijdens de Tour doen we rechtstreeks verslag van de etappes, met interviews, de klassementen, een liveticker en mooi beeld. Komt dat zien!

Mio Cyclo™ 505 HC

Is fietsen voor jou geen bijzaak, maar een ‘way of life’? Laat de Mio Cyclo™ 505 HC jouw trainingspartner zijn! Dit fietsnavigatietoestel is voorzien van WIFI, bluetooth, een ANT+sensor, hartslagmonitor, wiel en cadanssensor én biedt ondersteuning voor Strava Live Segments. Zo houdt de Cyclo al jouw prestaties bij en stel je het ideale trainingsschema samen. Ook bij extreem slecht weer helpt de Cyclo je bij jouw indoor trainingssessie. Sluit deze aan op een Elite Digital Qubo, Tacx Bushido of een Genius trainer, en het toestel bootst de weerstand van de geselecteerde route na! Meer weten over de Mio Cyclo 505HC? Klik dan hier!

Voorpret

Op 2 juli start de Tour, maar we hebben nu al voorpret. Deze week worden alle selecties bekend gemaakt. Van Gesink weten we dat hij helaas niet meekan. Hoe het met de vorm van Mollema staat weten we niet. Met Kelderman, Poels en de andere toppers lijkt het prima te gaan.
Op Procycling.nl beschouwen we voor en plaatsen we altijd het laatste nieuws, zo kan de voorpret nu alvast beginnen. Daar kun je trouwens ook de onmisbare en officiële Tourgids 2016 bestellen. Die sturen we zonder verzendkosten jouw kant op, mooi op tijd voor de start.

  • Teamracers getest
    198 coureurs denderen in juli van Mont Saint Michel naar Parijs. Wij kijken, verwonderen ons, laten ons inspireren en gaan voor of na de etappe zelf op pad. Wij vonden zes mooie team racers!
  • Racebanden
    Deze maand halen we de snelste racebanden door de mangel. Welke band heeft de minste rolweerstand en hoe goed zijn ze bestand tegen lekrijden?

Tour for Talent

Ook dit jaar organiseert Stichting Red het Talent het Zuid-Afrikaanse wielerspektakel Tour for Talent! Een vijfdaagse fietstocht van 500 kilometer door de prachtige Westkaap-provincie met Kaapstad als start en finish. Buiten de fysieke uitdaging maken de deelnemers het verschil voor de straatkinderen van Zuid-Afrika. Tijdens Tour for Talent bezoeken de deelnemers zelf de projecten van Red het Talent en zien zij met eigen ogen waar hun deelname het verschil maakt voor de straatkinderen! Ga jij de uitdaging aan? #TFT2016

Wielen van Vittoria?

Vittoria kennen wij van de banden, maar wist je dat ze ook wielen maken? Ze hebben zelfs een complete lijn met zowel aluminium als carbon velgen. Met mooie opties als een simpel afneembare body bijvoorbeeld.

Mathijs nam een setje Qurono 46's mee uit Italië om te kijken of de wielen net zo goed zijn als de banden. Je leest het resultaat in zijn review op Fiets.nl.
Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2016 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer