Win een Merida racefiets met ons Tourspel

Zaterdag 2 juli begint de Tour de France. Wil jij een keer ploegleider spelen en tegelijk kans maken op een prachtige Merida Scultura 6000 t.w.v. 2999 euro? Doe dan mee aan ons Tourspel op tourdefrance.nl! Naast deze snelle fiets geven we nog veel meer mooie prijzen weg, maar ook zonder de prijzen is het leuk om mee te doen. Het kost niets, je kunt een subpoultje maken met je vrienden of collega's en aan het eind van de Tour weet jij of je voor ploegleider in de wieg gelegd bent. Inschrijven kan nog tot zaterdagochtend 10 uur, wees er dus snel bij!

Nieuwe DURA-ACE R9100

Shimano maakte vandaag bekend dat er een nieuwe DURA-ACE groep aan zit te komen. Onder de naam R9100 komt deze groep op de 2017 modellen beschikbaar. Met onder andere een geïntegreerde powermeter in de cranks. Je leest er alles over op fiets.nl

Je oude fiets is geld waard!

Nog een oud fietsje staan? Tot en met 3 juli ontvang je bij Mantel.com inruilkorting op een nieuwe racefiets op mountainbike. Dat voordeel kan oplopen tot wel €1.399. Hoe oud je fiets is, of in welke staat je fiets verkeert maakt niet uit. Tijdens 'Goud voor Oud' is iedere fiets geld waard!

  • Teamracers getest
    198 coureurs denderen in juli van Mont Saint Michel naar Parijs. Wij kijken, verwonderen ons, laten ons inspireren en gaan voor of na de etappe zelf op pad. Wij vonden zes mooie team racers!
  • Racebanden
    Deze maand halen we de snelste racebanden door de mangel. Welke band heeft de minste rolweerstand en hoe goed zijn ze bestand tegen lekrijden?

Wielerprogramma inCycle.nl

Het nieuwe wielerprogramma inCycle.nl houdt je op hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de professionele wielersport. Het neemt je mee achter de schermen en geeft je inkijk in de wereld van Nederlandse en internationale renners, races en ploegen. Elke vrijdag om 16 uur kijk je de nieuwe aflevering gratis op kpn.com/incycle. Ben je klant van KPN? Dan bekijk je alle afleveringen gratis op je TV via Menu >> Videotheek >> KPN Presenteert

Volg de Tour online

Waarschijnlijk zit je net als veel van ons doordeweeks op je werk of op school. Wil je toch op de hoogte blijven van het etappeverloop? Check dan www.tourdefrance.nl, daar hebben we vanaf zaterdag een liveticker voor je klaar staan. Kun je meteen zien wie er in vorm is en snel je team voor het Tourspel aanpassen.
Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2016 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer