Stijlgids 2018, Pinarello Gan S, Powerbeat review en nieuws over TCA
Fiets

Afgeleid van de F8

Pinarello Gan S

De Pinarello Gan S heeft vrijwel dezelfde opvallende profielen en buisvormen als de F8, maar de asymmetrische ingrepen en de stijfheid zijn iets minder extreem. Ter vergelijking: een F8 deed op onze meetbank 111 Nm, de Gan S 108 Nm. Allebei prima trouwens! Mooi is dat Pinarello voor een soort ‘Foil’ cockpit heeft gekozen: een driehoekige stuurpen. Echter, het is natuurlijk wel gewoon een ronde balhoofdbuis  maar middels driehoekige spacers en een soort wedge is ook dit frontje van de Gan S lekker spits. Net als de balhoofdbuis zèlf trouwens.

Fiets

Alles wat je moet weten

WK Veldrijden

Het WK veldrijden 2018 staat voor de deur. In Valkenburg komen alle wereldtoppers op zaterdag 3 en zondag 4 februari in actie. Wat zijn de starttijden? Wie zijn de kanshebbers? Waar kun je kijken? Wij zetten de belangrijkste vragen én antwoorden voor je op een rijtje.

Fiets

Wat ga jij doen in 2018?

Avonturiers gezocht!

Fiets en Vifit Sport zijn op zoek naar ambassadeurs die het komende seizoen op zoek gaan naar avontuur. Ga jij een wereldreis maken of doe je voor het eerst mee aan een wielerwedstrijd? Wij zijn op zoek naar jou! Wil je meer informatie? Kijk dan snel op Fietsadventure.nl.

Inclusief stijlgids 2018

Fiets 2: Nu in de winkel

In deze editie van Fiets:
• Vijf stalen Italiaanse racefietsen
• In de ring: een duel van twee keer twee bikes.
• Banden, met welke banden ben je dit seizoen het beste af?
• Met alleen hard trainen kom je er niet, herstellen is ook belangrijk. 
• Ploegen blijven trouw aan hun bolides: Fiets neemt een kijkje in de snoepwinkel

EXTRA: De Stijlgids 2018, spullen om je vingers bij af te likken. Probikes, trends, droomfietsen, slimme gadgets en meer.

Fiets
Fiets

Knutselen met power

Review: Watteam Powerbeat

Trainen op vermogen wordt steeds betaalbaarder. Watteam maakt Powerbeat vermogensmeters die je zelf op je cranks mag lijmen. De Single-versie heb je al voor 299 euro. Wij monteerden de Dual die voor 449 euro in de winkel ligt. Prijstechnisch zijn ze dus heel aantrekkelijk, maar hoe werken ze in de praktijk?

Fiets

Advertorial: Universele Crosscountry band

Mitas Scylla TD

Ben je op zoek naar een universele band, zoek niet verder! De Scylla TD van Mitas is de juiste keus voor jou! Zijn all-purpose en snelle noppenpatroon is geschikt voor medium-zwaar terrein met een harder oppervlak. In combinatie met de dual compound geeft het je betrouwbare steun en volop grip, zelfs in scherpe bochten. Het optimale ontwerp van de hoogte en de positie van het noppenpatroon biedt je alles in één; lage rolweerstand, snelheid, tractie, geweldige acceleratie- én remprestaties. Dé ideale keuze voor de meeste crosscountry parcoursen.

Fiets

Selle Itala zadel op maat

Win met de Lead-Out

Een goede Lead-Out heeft een goed zadel nodig. Deze maand maak je maar liefst vijf keer kans op een zadel op maat. Na jouw overwinning mag je namelijk naar een Selle Italia Premium Store waar een zadel meting wordt uitgevoerd en het perfecte zadel (tot €250) voor jou wordt aangemeten. Zo weet je zeker dat jij het komende seizoen zonder zadelpijn op de fiets zit! Schiet jij deze maand raak?

Fiets

Vifit Sport voedingspartner

Training Camp Ardennes

Van 20 tot en met 22 april kun je jouw wielerseizoen een kickstart geven met Training Camp Ardennes. In dit trainingsweekend leer je alles over materiaal, voeding en training in theorie én praktijk, onder professionele begeleiding. Vifit Sport is de nieuwe voedingspartner van TCA. Na de drie etappes door de Waalse Ardennen zullen alle deelnemers kennismaken met de recovery shakes, bars en drinks van Vifit Sport. Bovendien krijgt elke deelnemer een uitgebreid pakket met gratis Vifit Sport-producten mee naar huis.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer