Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Fiets Tutorials

Di2 afstellen

In samenwerking met fietsenmaker Frank van DeFietsenmaker.cc uit Utrecht, maakten we een stapel videotutorials over hoe je zelf je fiets afstelt of repareert, onderhoud pleegt en nieuwe onderdelen monteert.

Deze week: Zo stel je een Di2 groep af!

Fiets

De ultieme tips voor jouw fietstrainingen

Is zout belangrijk voor sporters?

Wanneer je sport verlies je over het algemeen zweet, veel zweet. Zeker wanneer het buiten warm is of wanneer je een langdurige inspanning levert. Maar wist je dat veel zweten niet alleen leidt tot het verlies van puur vocht, maar ook dat van zout? In samenwerking met Vifit Sport vertellen we je er alles over!

Fiets

Geen koude voeten

Getest: 9x Winterschoenen

Fietsen in de winter kan heerlijk zijn maar dan moet je wel over de juiste kleding en schoeisel beschikken. In deze test nemen we negen winterschoenen voor op de mountainbike onder de loep. Om de waterdichtheid te kunnen vaststellen hebben we de luchtvochtigheid in de schoen gemeten. Bij de warmtetest zagen we dat een gewone schoen 3x sneller afkoelt dan een winterschoen!

De kick-off van jouw seizoen

Twee gratis tickets voor de Bike Motion!

Van 1 t/m 3 maart 2019 is de Bike Motion weer terug in de Jaarbeurs Utrecht. Je ontvangt nu twee gratis tickets (t.w.v. €32) bij een half jaar abonnement op Fiets. Zo ben jij verzekerd van de perfecte kick-off van jouw wielerseizoen. Je betaalt nu slechts €37,50, een korting van maar liefst 50% op de totale winkelwaarde!

Fiets
Fiets

Mobiele spuitplaats

Kärcher Mobile Outdoor Cleaner

De Kärcher Mobile Outdoor Cleaner heeft een inhoud van 4 liter, weegt leeg 2,2 kilogram en komt met een slang van bijna 3 meter lang. Dankzij de ingebouwde accu kun je hem overal gebruiken. Bijvoorbeeld om na een toerrit je fiets even schoon te spuiten voordat deze weer op of in de auto moet. De vraag was of er genoeg water in past én of de accu lang genoeg mee gaat om je fiets schoon te krijgen. We testten het uit!

Fiets

Voor klimgeiten

De 5 steilste straten ter wereld

Ben jij niet bang voor een flinke beklimming en kan het je niet steil genoeg? Dan kunnen deze vijf straten op je bucketlist. Met gemiddelde stijgingspercentages van 35%, maxima van 45% en klinkende namen als Waipio Valley Road of The Corkscrew. Die eerste heeft een ondergrond van beton, want asfalt gleed op warme dagen gewoon naar beneden. Welke zou jij willen beklimmen?

Fiets

Top 10

Beste renners van 2018

Het einde van 2018 nadert, dus is het tijd om terug te blikken op een geweldig wielerjaar. Wie waren de beste wielrenners van 2018 en lieten zich het grootste gedeelte van het jaar in positieve zin zien? Dumoulin, Yates, Thomas, Valverde, Sagan, Froome, Alaphilippe, Viviani. Lastig kiezen. Op de site vind je onze top 10! Ben je het er mee eens?

Fiets

Hoe laat en waar?

Veldrijden op televisie

Het wielerjaar is nog niet voorbij! De veldrijders hebben dit jaar nog drie wedstrijden op het programma staan, en ook het nieuwe jaar 2019 wordt uiteraard met een cross afgetrapt. De Azencross, Bredene, Diegem en Baal komen er aan. Waar en hoe laat is alles te zien? Op de site een overzicht van zenders en tijden.

Fiets

Advertorial

Fiets Onderhoud & Reparatiegids

Het seizoen is ten einde en de fiets gaat weer naar zolder. Tijd om de Onderhoud & Reparatiegids in huis te halen

Hierin lees je alles wat je moet weten over het onderhoud aan je karretje. Aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen vind je in deze gids precies hoe je remmen ontlucht, wielen tubeless maakt of je ketting schoonmaakt. Een echte musthave!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer