Fiets - nieuwsbrief week 51 - 2017
Fiets

Geen zin in poetsen? Geef je fiets een hydrofobe coating!

We kennen weinig mensen die het leuk vinden om na een lekkere fietstocht nog een uur de prut tussen hun spaken vandaan te poetsen. Zelf zijn we daar ook bepaald geen fan van. Proteam Bicycle Care heeft daar, naar eigen zeggen, een oplossing voor. Je snapt dat we daar wel eens bewijs voor wilden zien…

Fiets

Liv: hét merk voor de fietsende vrouw!

Je hebt het vast wel eens geroepen 'fiets eens een keer mee!'. Maar ze wilde niet? Ze had geen tijd? Of fietsen was meer een mannending? Nu heeft ze echt geen excuses meer. Liv is hier! Een fietsmerk speciaal ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen. Gecreëerd vanuit de kennis en technologie van het moederbedrijf Giant, maar met een eigen ontwerp- en productieteam bestaande uit alleen vrouwen. Liv fietsen zijn specifiek gebouwd voor het comfort, de geometrie en de efficiëntie van het vrouwelijk lichaam. Deze verschillende factoren zorgen voor meer fietsplezier!

Fiets

Niet meer inleveren: Trek Fuel EX 9.9

In Nederland kun je op nagenoeg vooruit met een lichte hardtail, met verende dan wel vaste voorvork. Het plezier begint echter pas echt wanneer je een machine onder je gat hebt waarmee iedere bocht fun wordt. Waarbij je grenzen dagelijks worden verlegd. De afgelopen weken probeerden we deze Trek Fuel EX 9.9 te temmen en dat was de moeite waard!

Fiets

Nieuw jasje

Canyon Torque

Zelfs als de sneeuw zijn intrede doet in de Europese bikeparks en op de populairste trails, komt Canyon in december nog met groot nieuws in de mountainbikewereld. Vorige week lanceerde het merk nog de nieuwe Spectral, de trail allrounder, nu is het tijd voor de Torque, een nieuwe aluminium versie van de Sender, en de lancering van G5. Hiermee introduceert Canyon een volledig eigen lijn van sturen, stuurpennen en grips specifiek voor gravity rijden.

Fiets

Felle wielerstrijd

Wooning Zesdaagse van Rotterdam

De Wooning Zesdaagse van Rotterdam, van 4 t/m 9 januari in Ahoy, staat garant voor felle wielerstrijd op de baan. Met 13 top-koppels waaronder Niki Terpstra-Dylan van Baarle en wereldkampioenen Kneisky-Thomas. Maar ook met internationale dames-eliterenners en een veelbelovend sprintspektakel in een zesdaags duel tussen Team Nederland met Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreijsen tegen BEAT Cycling Club met Matthijs Büchli en Theo Bos.

Fiets

In de herkansing

De nieuwe fiets van Tom?

Tom Dumoulin won dit jaar de Giro op een Giant TCR Advanced SL. Nu heeft Giant ook nog de Defy en de Aero Propel. De Defy werd ingezet in Parijs-Roubaix, maar de Propel bleef ongebruikt. Officieel omdat Sunweb slechts met één type fiets wilde rijden. De ware reden is dat de renners niet te spreken waren over de Propel. Maar nu is er deze nieuwe Propel, met de toevoeging Disc...

Fiets

Nieuwe uitgebreide collectie

Campagnolo gaat weer in de kleding

Campagnolo bouwde de afgelopen weken de spanning op met teasers over een nieuwe ontwikkeling. De verwachtingen liepen uiteen van een horloge tot een eigen powermeter tot een e-bike groepset. Maar nee, het bleek om kleding te gaan. Opnieuw, want Campagnolo maakte in het verleden al vaker kleding met de eigen merknaam erop.

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer