FietsActief - ontdek nieuwe paden
Doorkruis Drenthe

Doorkruis Drenthe

Met de Streekgids Midden-Drenthe die je ontvangt bij FietsActief 7. Bestel HIER
 

Fan van de iconische Koga WorldTraveller? Eric Schuijt van De Vakantiefietser ook. Hij verkoopt ze, schreef er een lovend stuk over in zijn kenmerkende humoristische stijl, en introduceert en passant de term creditcardfietser :)

FietsActief
Alles over fietsen in Engeland

Fietsen in Engeland: met zijn prachtige landschappen en rijke verleden is het land absoluut een bezoek waard. Daarbij is het handig als je weet waar je moet zijn – en vooral ook waar niet.

FietsActief
Proefrit accessoires: Cyclon Nano Bike Coating

We testen niet alleen fietsen in onze rubriek Proefrit, ook accessoires nemen we onder de loep. Zoals de Cyclon Nano Bike Coating: 'Vocht en troep krijgen echt minder kans'.

FietsActief
Nieuw: Fietsen door de Mijnterrils

In Belgisch Limburg is een bijzondere nieuwe fietsbeleving geopend: 'Fietsen tussen de Mijnterrils'. Een uniek traject op het knooppuntennetwerk in Nationaal Park Hoge Kempen.

FietsActief
Ontdek meer voor minder!
46% korting op FietsActief – alleen dit weekend nog!

Ontvang alleen dit weekend nog 46% korting op een jaarabonnement van FietsActief: slechts € 35,- i.p.v. € 64,95. Met deze inspirerende en praktische fietsgids blijf je leuke plekken ontdekken. Elke editie bevat een streekgids én je leest FietsActief gratis digitaal op je telefoon, laptop en tablet.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Instagram FietsActief - Facebook
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden