Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 
31 maart 2016
AmersfoortMail
Amersfoortse fietser centraal in fietsplan
De Amersfoortse fietser krijgt er in de toekomst goede voorzieningen en veilige fietsnetwerken bij. Voorstellen voor maatregelen hiervoor zijn beschreven in een fietsplan dat op 29 maart 2016 door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld.
Lees het hele bericht >
 
 
Referendum associatie-overeenkomst EU en Oekraïne
Op woensdag 6 april 2016 kunt u tussen 7.30 en 21.00 uur uw stem uitbrengen voor het referendum Associatieovereenkomst Europese Unie en Oekraïne.
Lees meer
 
Controleurs Hondenbelasting weer op pad
Vanaf maandag 4 april 2016 gaan de hondencontroleurs weer op pad in Amersfoort. Ze bellen aan en stellen vragen over de aanwezigheid van een hond.
Lees meer
 
Vikingweekend met Jomsborg Army
The Jomsborg Army komt op zaterdag 9 april 2016 naar het Middeleeuws Erf 'De Bergkamp' op Landgoed Schothorst. Lees meer
Vervanging beweegbare verkeerspalen door camera’s met kentekenregistratie
Een deel van de beweegbare verkeerspalen (bollards) in het winkelgebied van de binnenstad gaat verdwijnen. In plaats van palen die het autoverkeer tegenhouden, plaatst de gemeente er komende week camera’s met kentekenregistratie. Wie het gebied binnenrijdt buiten de tijdstippen voor laden en lossen, krijgt dan automatisch een boete thuisgestuurd. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Geslacht: Man
Voornaam: John
Tussenvoegsels:
Achternaam: Do
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y