Fietsvakantie Het groene hart van Drenthe
Fietsen is een fantastische manier om de natuur te ontdekken en te genieten van de buitenlucht. Als je op zoek bent naar een fietsvakantie in eigen land, met bagagevervoer, dan is Drenthe een geweldige bestemming. Met haar uitgestrekte landschap en prachtige natuur is Drenthe de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur terwijl je op de fiets zit. Verken de uitgestrekte heidevelden, bossen en veengebieden die de regio te bieden heeft, en stop onderweg bij gezellige dorpjes voor een hapje en drankje.
 
Gezinsvriendelijke fietsroute
Fietsen door Drenthe is een geweldige manier om de prachtige natuur en charmante dorpen van deze Nederlandse provincie te ontdekken. Met meer dan 1.700 kilometer aan fietspaden, is er voor elke fietser wel iets te vinden in Drenthe. Wij hebben een gezinsvriendelijke routes uitgestippeld die je door het Groene hart van de provincie leidt. Je komt langs Wildlands, het Nationaal Park Dwingelderveld en je overnacht op drie prachtige bosrijke campings.
 
3 bosrijke campings
We hebben 3 prachtige bosrijke campings voor je geselecteerd, waar je overnacht in comfortabele 6 persoons tenten die we vooraf al voor je hebben opgezet. Op camping de Lente van Drenthe kan elke actieveling genieten van een relaxte vakantie want op deze familiecamping maken ze er een sport van om je verblijf top te maken. De tweede camping is Camping De Bronzen Emmer. Deze camping ligt op een prachtige plek in Drenthe, midden tussen de natuur aan de rand van de Mepperdennen. Tot slot fiets je ook naar Camping Midden Drenthe. Deze camping ligt langs het Oranjekanaal in de driehoek Assen-Hoogeveen- Emmen. De gemoedelijke camping bevindt zich in het hart van Drenthe in een bosrijke, landelijke omgeving. Centraal gelegen tussen twee van onze nationale parken, het Drents Friese Wold en Dwingelderveld.
 
Bagagevervoer en fietsverhuur
Wij zorgen ervoor dat je volledig kunt genieten van je vakantie. Omdat we de bagagevervoer verzorgen, zorgen wij ervoor dat je niet hoeft te sjouwen met je bagage. En als je geen eigen fiets hebt, zorgen wij er bovendien voor dat je een fiets tot je beschikking krijgt die past bij jouw behoeften en comfortabel genoeg is om lange afstanden af te leggen.
Meer weten over deze avontuurlijke fietsvakantie?
https://www.facebook.com/Fietsfun
https://www.fiets-fun.nl
https://www.instagram.com/fietsfunvakantie/
Heeft u nog vragen of wilt u een van onze reizen boeken?
Wij zijn elke werkdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar op 088 744 1441
 
U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen:
info@fiets-fun.nl 

Fiets-Fun | Rozengracht 31 | 8861 EX Harlingen |
Afmelden? Klik hier

Copyright © 2023 Fietsfun  All rights reserved.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fiets Fun · Rozengracht 31 · HARLINGEN, Friesland 8861 EX · Netherlands