Fietsvakantie met bagagevervoer in de Loire
De Loirevallei staat bekend om zijn adembenemende landschappen, schilderachtige dorpjes en indrukwekkende kastelen. En wat is er nu beter dan dit alles te ontdekken per fiets, zonder je zorgen te hoeven maken over je bagage? Met bagagevervoer hoef je je alleen maar te focussen op het genieten van de prachtige omgeving en het trappen op je pedalen.

Fietsen in de Loirevallei
Tijdens je fietsvakantie in de Loirevallei kun je genieten van talloze fietsroutes die je langs wijngaarden, rivieren, bossen en historische steden leiden. Onderweg zul je versteld staan van de vele charmante dorpjes die je tegenkomt, zoals Amboise, Chinon, Saumur en Blois. Deze plaatsen zijn perfect om even te pauzeren en te genieten van de lokale keuken en wijnen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de beroemde kastelen van de Loirevallei, zoals Château de Chambord, Château de Chenonceau en Château de Villandry, om jezelf onder te dompelen in de rijke geschiedenis van de regio.

Verblijf in 6 persoons tenten
Je fietst van camping naar camping met faciliteiten als zwembad en broodservice, en verblijft in 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben wij vooraf al voor je opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van veldbedden met selfinflating matjes, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen.

Bagagevervoer
Tijdens je fietsvakantie in de Loirevallei, zorgen wij voor de bagagevervoer. Je bagage wordt dagelijks van de ene accommodatie naar de andere gebracht, zodat je kunt genieten van het fietsen zonder zware bepakking op je fiets. Dit maakt je fietsvakantie comfortabel en zorgeloos.

Kortom, een fietsvakantie met bagagevervoer in de Loirevallei is de perfecte manier om te genieten van de prachtige omgeving, de rijke geschiedenis en de heerlijke lokale keuken en wijnen. Dus pak je fiets in en ga op avontuur in dit betoverende deel van Frankrijk!

Meer weten over deze fietsvakantie?
https://www.facebook.com/Fietsfun
https://www.fiets-fun.nl
https://www.instagram.com/fietsfunvakantie/
Heeft u nog vragen of wilt u een van onze reizen boeken?
Wij zijn elke werkdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar op 088 744 1441
 
U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen:
info@fiets-fun.nl 

Fiets-Fun | Rozengracht 31 | 8861 EX Harlingen |
Afmelden? Klik hier

Copyright © 2023 Fietsfun  All rights reserved.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fiets Fun · Rozengracht 31 · HARLINGEN, Friesland 8861 EX · Netherlands