Bekijk hier de online versie van deze nieuwsbrief
Humanity House logo Update

Het Humanity House wenst je alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Hierbij geven we je ook nog wat tips voor de komende weken.


Afbeelding  

'Studio Aleppo' op het Spui

Tentoonstelling - Eerst bij ons in huis en nu op het Spuiplein: de tentoonstelling Studio Aleppo. Robin de Puy maakte prachtige portretten van nieuwe en oude Hagenaars die je doen stilstaan bij jouw beeld van 'de vluchteling'.
Lees meer...

20.12
t/m
07.01
Afbeelding  

Docu-dag

Docu + nagesprek - We trappen het jaar af met twee prachtige documentaires van IDFA 2017: de prijswinnende docu 'The Distant Barking of Dogs' en 'The Judge' over de eerste vrouwelijke shariarechter in het Midden-Oosten.
Lees meer...

zo
14.01
13:30
Afbeelding  

Is de VN-Veiligheidsraad meer dan politiek theater?

Debat + Theater - Tijdens dit programma gaan we in op de vraag 'Is de Veiligheidsraad meer dan politiek theater?' Gesprekken, debat en theater met o.a. Karel van Oosterom, Laetitia van den Assum en het Nationaal Toneel.
Lees meer...

wo
31.01
19:30
 

Arabisch dansen

Afbeelding

Met korting naar Dabke-night

Op zaterdag 13 januari dans je in poppodium Paard (onze buren) de Dabke: een bijzondere Arabische combinatie van cirkeldansen en line dancing. Wij geven gratis kaarten weg!

 

Tentoonstelling

Afbeelding

Ik Zie Vrede

Hoe ziet vrede eruit? Over die vraag bogen vier afstuderende fotografiestudenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag zich sinds september. Deze week opent de tentoonstelling.

 

Inzamelingsactie

Afbeelding

Nacht van de vluchteling 2018

Van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 is de negende editie van de Nacht van de Vluchteling. Met dit jaar Utrecht als vierde locatie in het land. Inschrijvingen zijn geopend!

 
Klik hier voor onze andere partners  

Humanity House
Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag
070-31000 50

info@humanityhouse.org
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich via deze link afmelden