Hallo John

Ik hoop dat het goed met je gaat en met je familie en vrienden.
Kerst staat alweer voor de deur. Een kerst die we denk ik niet snel zullen vergeten met zijn allen. Alles is anders dan anders. Sommige situaties zullen nooit wennen denk ik. Zoals elkaar kunnen aanraken, omhelsen. Ik vind dat heerlijk en vind het vreselijk om dat te moeten missen en niet te kunnen doen. Super ongezellig. Maar het is zoals het is. We moeten er met zijn allen het beste van maken en ik ga ervan uit dat dat weer gaat komen. Als we maar met zijn allen ons best ervoor doen.

Hoewel de workshops weer even stil liggen ben ik ervan overtuigd dat het in het nieuwe jaar weer goed gaat komen. Ik ben dan ook erg blij dat er weer veel aanmeldingen zijn gekomen. 

Ondanks de Carona ben ik heel dankbaar voor de workshops die ik wel heb kunnen geven al was het soms met een klein groepje van 3 mensen. Liever heel klein dan niet is mijn motto. Daarvoor vind ik het veel te leuk. Gelukkig heb ik al kleine groepen en daardoor is het mede met jullie flexibiliteit goed gelukt om de meeste workshop in het najaar ook door te laten gaan. Het was wat schuiven met data maar het was fijn om jullie blije gezichten te zien omdat de mogelijkheid er was om toch even lekker eruit te gaan en onze passie te delen en ik heb ervan genoten. Dank jullie wel!!

De workshops in de botanische tuinen Utrecht zijn nu voorlopig verplaatst naar de pluktuin in IJzendoorn waar ik zelf super blij mee was. Een prachtige locatie en om de hoek bij mij. Helaas wel slecht bereikbaar met openbaar vervoer maar voor mij was het fijn dat ik een plek had gevonden waar we gewoon heerlijk konden fotograferen zonder dat het er te druk was. En een paradijs aan bloemen. Voor het volgende jaar is dit dan ook zeker weer een vaste locatie. En hopelijk is het straks ook weer mogelijk in Utrecht.

Ondanks de onzekerheden komen er ook weer leuke nieuwe ontwikkelingen of samenwerkingen op mijn pad. Meer daarover kun je lezen in deze nieuwsbrief.

Verder wil ik bij deze jullie hele fijne feestdagen wensen en ik hoop dat er voor iedereen vele nieuwe lichtpuntjes zijn in het nieuwe jaar in volle gezondheid. Blijf voorzichtig en ik hoop jullie waar dan ook weer een keer live tegen te komen in het nieuwe jaar.

Samenwerking workshops en lezingen met Foto Village in Losser.

In november werd ik benaderd door Alex van de fotospeciaalzaak Foto Village uit Losser of het me leuk leek om iets met ze samen te doen. Begin december ging ik er naar toe en de zaak bleek zich in een prachtige oude boerderij te bevinden. Het was een erg leuk gesprek. Er werkt een klein maar erg enthousiast team die alle aandacht voor de klant heeft. In het nieuwe jaar ga ik binnen in de mooie boerderij 2 workshops verzorgen: Macro Magic. Tijdens deze lezingen kun je de super fijne Laowa lenzen uitproberen en gaan we onze eigen macro magic maken. De prijs van de workshop is inclusief lunch. Daarnaast zal ik 2 lezingen over abstracte landschaps fotografie geven. Voor meer info over deze workshops en lezingen kijk vooral even op hun site.

Ambassadeur Lensbaby
& uitbreiding leenlenzen

Deze zomer ontving ik een mail van Lensbaby USA dat ze mij als ambassadeur voor Lensbaby USA zagen. Super leuk natuurlijk maar ik wilde verwarring voorkomen omdat ik dit niet officieel ben voor Lensbaby Nederland en dat was mijn eigen keuze. Dit gaf nog al eens onduidelijkheid omdat velen van jullie dachten dat ik wel ambassadeur was voor Lensbaby.
Daarom had ik vandaag een online gesprek met Lensbaby Nederland over ambassadeurschap en nu is het officieel en we zijn er beiden erg blij mee.   
Voor mij veranderd dit niet echt iets. Ik ben altijd al een Lensbaby gek geweest en de titel ambassadeur maakt dat voor mij niet anders. Het schept wel wat meer duidelijkheid voor jullie als workshop deelnemers. Ik zal een korte lijn met Lensbaby hebben voor eventuele vragen die jullie hebben en die ik zelf niet kan beantwoorden.
Daarnaast wilde ik graag 10% korting regelen voor de mensen die bij mij een Lensbaby workshop gaan volgen of gevolgd hebben. Dus daar wordt nu aan gewerkt. Super.
En de Lensbaby leenkoffer die ik zelf eigenlijk nooit gebruikte zal ik nu regelmatiger lenen zodat iedereen nu de mogelijkheid heeft om een lensbaby uit te proberen tijdens een workshop bij mij. En dan met name bij de Let's get started workshops (nu Lensbaby Fun, Lensbaby Autumn magic genoemd)
Daar ben ik super blij mee.
 
Bovenstaande foto is gemaakt met de Lensbaby Sol 45.

Reviews Lensbaby Sol 45  & Trio 28

Door de Lensbaby video van vorig jaar op Photofacts Acedemy kreeg ik veel vragen over de Sol 45 en de Trio 28. Inmiddels zitten ze in mijn tas en zijn ze het afgelopen jaar regelmatig met mij op pad geweest. Op mijn website kun je van beide lenzen de review vinden met daarin mijn bevindingen.

Review Lensbaby Sol 45

Review Lensbaby Trio 28 

Interview op Natuurfotografie.nl

Op de site van Natuurfotografie.nl heeft Jan Boer een leuk artikel geschreven over Abstracte natuurfotografie met daarin prachtige abstracte beelden van mijn collega's. Neem vooral even eenkijkje hier.
Verrast zag ik dat in dit artikel mijn naam genoemd werd met een link daarin naar een interviewwat Roeselien Raimond heeft geschreven over mij. Hartstikke leuk. Dit interview is in maart geplaatst in combinatie met de Wowscapes Pixperience. 
Klein feelgood filmpje gemaakt met de Laowa 60  mm.

Resultaten van de deelnemers 2020

Eindelijk staan alle mooie resultaten van de deelnemers online. Ik liep wel een jaar achter hiermee. Op deze overzichtspagina kun je per workshop type de link vinden naar de pagina waar je graag resultaten van zou willen zien. 
Deze prachtige foto's zijn gemaakt door Marjo Snellenburg tijdens de populaire workshop Beuken en Berken in Amerongen. De naam van deze workshop is nu Multiple in Motion.

Texel workshop weer plekken vrij in april 2021!

Hoewel de Texel workshop in April gelijk vol liep kon helaas niet iedereen op de gekozen datum mee. Er zijn dus weer 2 plekken vrijgekomen.
Heb jij zin om mee te gaan met 4 super gezellige en leuke vrouwen en je creativiteit een boost te geven kijk dan even op mijn website naar alle info. In verband met Carona word de aanbetaling terug betaald als de workshop niet doorgaat. De eerste aanbetaling komt pas 2e helft januari. September is ook nog open.

Workshopsoverzicht

Heb je mijn vorige nieuwsbrief gemist? Heb je zin om weer wat creatiefs te doen in het volgende jaar neem dan een kijkje op mijn workshop overzicht. Hierop vind je weer alle nieuwe workshops, locatie en data.

Webinar voor fotoclub Zweden & online classes USA Jackie Kramer.

Vorige week werd ik benaderd door een fotoclub in Zweden of ik een lezing/presentatie voor hun online kon verzorgen. Dit gaat via Zoom of Teams gebeuren. Toch bijzonder hoe creatief fotoclubs ook worden en buiten de grenzen gaan kijken en alles online gaan doen. In Januari gaat dit gebeuren.

In februari mag ik weer een webinar voor de online classes van Jackie Kramer verzorgen. Hieraan doen vele andere inspirerende 'flower' fotografen mee. Het is niet alleen een super leuk event, Jackie heeft ook echt een hele hechte community opgebouwd op facebook. Ik heb nog nooit zulke persoonlijke webinars meegemaakt als die van haar.

Gelukkig zit ik dus niet stil maar dat is nooit mijn sterkste kant geweest. ;-)
Maak er mooie warme feestdagen van met zijn allen en laat jullie eigen lichtje wat extra schijnen voor iedereen om jullie heen!

Warme groeten en ik hoop tot live in het nieuwe jaar weer!

Andrea
Facebook
Twitter
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
iD-Graphickx · Dorpsstraat · IJzendoorn, Gelderland 4053HN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp