Lees in deze nieuwsbrief onder andere alles over de Cervélo R5-CX van Wout van Aert en Marianne Vos.
Fiets
Cervélo R5-CX, de nieuwste crosser van Wout en Marianne

Hij dook ineens op: de nieuwe R5-CX van het Canadese Cervélo. Dat de fiets eraan kwam was al wel bekend, en ook dat de fiets voorlopig alleen voor profs bedoeld zou zijn. Het was Marianne Vos die op 10 oktober de cross in Waterloo (USA) won. Op de R5-CX. Een paar weken later won ook Wout van Aert zijn eerste cross: 4 december in Boom. Ook met de R5-CX. Een dag of tien later konden we de fiets van Wout even goed bekijken. Gewoon, schoon.

Fiets
Bouw je eigen rockerplate

Zwiften is een verademing vergeleken met de saaie rollerbank van weleer. En met de juiste accessoires wordt het nog leuker. Zoals een rockerplate bijvoorbeeld. Die zijn best duur, maar waarom bouw je er niet zelf één?

Fiets
10 manieren om gemotiveerd te blijven

Het is weer zover: bijna niks mag. In een groepje fietsen? Verboden! Op de club trainen? Verboden! Wedstrijdjes rijden? Verboden! Dachten we net van heel dat virus af te zijn, zitten we weer middenin de penarie. Hoe blijf je desondanks toch gemotiveerd? 10 tips.

Advertorial
Fiets
 
Bestel de nieuwste editie van Fiets!

Begin het nieuwe jaar goed met de nieuwe editie van Fiets! Lees hierin alles over twee betaalbare racers van Massini en Zannata die rond de 1500 euro kosten. Ook testen we pompen en reinigers met een accu. Vier lezers aan het woord over hun bolides. En verder: alles over mountainbikevering en de racetest van Léon van Bon. Gebruik de kortingscode FTS0122 en betaal tot 9 januari slechts 5,95 euro!

Fiets
5 fietsen op FindYourBike

‘Volgend jaar wil ik écht meer gaan fietsen.’ Mocht je dit als voornemen hebben, maar je beschikt nog niet over een eigen racefiets of mountainbike, kijk dan goed naar de vijf onderstaande modellen. Misschien zit er wel iets heel moois tussen!

Fiets
Is nieuw altijd beter?

De nieuwste crosscountryfietsen worden steeds beter in ruig terrein, lastige afdalingen en meer van dat. Prachtig, maar niets daarvan vind je in Nederland. Hebben we al die nieuwe technieken hier wel nodig? Wij zochten het uit.

Advertorial
Fiets
 
Bike-Dreams organiseert 2de editie van de 100 Cols

De stichting “De 100 Cols Tocht” begon in 1979 een initiatief om de cols in Frankrijk met elkaar te verbinden en heeft sedertdien de route voortdurend aangepast. Je kan nu zelf van 28 mei tot en met 7 juli over dit uitdagende parkoers van 4.200 km fietsen, mét volledige support.

Fiets
Nooit meer ongezien rondfietsen met de Alert technologie van Lezyne

Adv - In deze donkere wintermaanden heeft iedereen er weleens last van tijdens het fietsen: niet goed zichtbaar zijn op de fiets. Met de Lezyne Strip Alert Drive Rear is dat vanaf nu verleden tijd! Dit achterlicht geeft zelfs een signaal af tijdens het remmen.

Fiets
Lekker op fietsvakantie
Nieuw: Fiets Travel

Heb jij ook zo’n zin in een lekkere, zonnige fietsvakantie? Wij bij Fiets wel. Dus zijn we ons eigen reisbureau gestart. Hoewel, niet helemaal zelf. We bieden je vanaf nu fietsreizen aan onder onze eigen naam, maar alles wordt verder geregeld door Cycle Travel, een reisbureau met veel ervaring in fietsreizen voor de sportieve fietser. In 2022 hebben we een aantal mooie bestemmingen voor je, we zetten ze voor je op een rij.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden