Fijne feestdagen en een heel goed duikjaar in 2013!

6 years ago


Text only:

 

Beste Do John,
Allereerst willen we je heel fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toewensen! Dat het maar heel nat mag worden, met veel mooie, nieuwe duikervaringen!
Wij zijn het afgelopen jaar hard aan het werk geweest om het reisaanbod uit te breiden en dat is gelukt! 
Dus hierbij stellen we graag een aantal nieuwe duikreizen en bestemmingen aan je voor: 


Thailand
Jordanië
Bonaire
En op onze website kun je nog veel meer mooie vakanties vinden en uiteraard stellen we ook met liefde jouw ideale vakantie op maat voor je samen. 
 Duikvakantie Luxe Liveaboard - Het beste van Thailand
De westkust van Thailand staat op de must-do lijst van elke duiker. Prachtige rotsformaties, schitterend onderwaterleven en natuurlijk: grote kans op mantaroggen en walvishaaien! En wat is er nu relaxter dan dit fantastische gebied te verkennis per luxe liveaboard?
Deze duiksafari combineert de Similan eilanden, met Phi Phi en Hin Daeng en bereikt het noorden tot aan Richelieu Rock. Naast mantaroggen en walvishaaien, wachten hier ghost pipefish, harlekijk garnalen en prachtige Soft Corals op je. En in januari zijn er nog een paar plekken vrij voor snelle boekers...
Lees meer...
 Duikvakantie & cultuurreis Jordanië
Deze duikvakantie in Jordanië, is een prachtige combinatie van duiken en cultuur. Naast duiken vanaf de kant en vanaf het luxe jacht, kun slapen onder de sterrenhemel in de Wadi Rum woestijn - bekend uit de film 'Lawrence of Arabia' of een bezoek brengen aan Petra - één van de 7 wereldwonderen. Deze stad is ook bij nacht te bezoeken, waarbij alles volledig verlicht is met kaarsen, wat een schitterend mysterieus gevoel geeft. Deze duikvakantie in Jordanië, is een prachtige combinatie van duiken en cultuur. Naast duiken vanaf de kant en vanaf het luxe jacht, kun slapen onder de sterrenhemel in de Wadi Rum woestijn - bekend uit de film 'Lawrence of Arabia' of een bezoek brengen aan Petra - één van de 7 wereldwonderen. Deze stad is ook bij nacht te bezoeken, waarbij alles volledig verlicht is met kaarsen, wat een schitterend mysterieus gevoel geeft.
Of je kunt genieten van een behandeling in de plaatselijke Hamman, een tocht per kameel maken en zelfs een ballonvaart over woestijn bij zonsopkomst is mogelijk. 
Als je nog niet kunt duiken, is er de mogelijkheid om je PADI Open Water Brevet te halen en als je meer wilt leren, kun je verder met de Advanced cursus. Lees meer...
 Bon bini na Bonaire 
Het eiland Bonaire wordt niet voor niets het "Divers Paradise" genoemd, onder water is Bonaire een van de mooiste eilanden in het Caribisch gebied. Het eiland is 'ingericht' op duikers en je kunt heel eenvoudig met een huurauto langs alle duikstekken van het eiland te trekken, een duikcursus volgen of een gidsduik maken. En het is er het hele jaar door tropisch warm. 

Ook als je niet van duiken houdt, is er op het eiland genoeg te beleven qua natuur, cultuur, andere watersporten en lekker eten & drinken. Sinds kort hebben we verschillende accommodaties en reismogelijkheden in het aanbod, van luxe, tot eenvoudig of op maat samengesteld. Lees meer...


 
Andere bestemming of reis op maat?
Uiteraard zijn dit niet de enige reisbestemmingen en vind je op onze website nog veel meer lokaties. En er is altijd de mogelijkheid om je verlanglijstje bij ons in te dienen en ons je droomwens op maat samen te laten stellen. Ideeën voor bestemmingen kun je ook altijd doorgeven via Twitter of Facebook.


Kortom: we hopen je te zien op 1 van onze reizen!
 


Groeten, 


Het Vakantieduiker team


 


Je kunt hier je inschrijving voor deze nieuwsbrief wijzigen of annuleren:

Change your subscription
UnsubscribePowered by Joobi

 


Vakantieduiker.nl

Categories: Holidays Abroad Diving | Aquatics Sport Hobby | Leisure Aircraft | Aviation
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019