Ahoy

Fijne feestdagen en een prachtige jaarwisseling toegewenst
17 oktober 2018

- Kick-off baanbrekend Europees duurzaamheidsproject in Rotterdam-Zuid
- Grootste 'nieuwjaarsreceptie' van de regio!
- Als VIP naar CAVALLUNA - World of Fantasy
- Bezoek het ABN AMRO World Tennis Tournament
- Armin van Buuren vertelt zijn ondernemersverhaal tijdens derde editie BusinessBoost Live
- Gerard Joling, Danny de Munk en Snollebollekes naar Nacht van Oranje
- Toonaangevend internationaal evenement op gebied van licht(ontwerp) naar Ahoy
- Nieuw groot evenement onder de vlag van Rotterdam Games Week
Kick-off baanbrekend Europees duurzaamheidsproject in Rotterdam-Zuid

Op woensdag 28 november, tijdens Rotterdam Vastgoed 2018, tekenden Eneco, Rotterdam Ahoy, gemeente Rotterdam en bouwcombinatie Ballast-Nedam/Heijmans een overeenkomst voor het realiseren van een slim thermisch grid en de aanleg van zonnepanelen op de daken van het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre en het bestaande Ahoy, in het projectgebied Hart van Zuid. Onder toeziend oog van Policy Officer Jens Bartholmes van de Europese Commissie werd tevens een aankondigingsbord onthuld dat de start van dit project bestempelt.

LEES MEER
Grootste 'nieuwjaarsreceptie' van de regio!

Begin het jaar goed. De Wooning Zesdaagse van 3 t/m 8 januari in Rotterdam Ahoy staat garant voor felle wielerstrijd. Met meer dan 60 tot soms zelfs 80 kilometer per uur vliegen de renners over de baan.  Met van de weg bekende renners als Niki Terpstra, Jan Willem van Schip en Ramon Sinkeldam tot pistiers pur sang als Kenny de Ketele, Yoeri Havik en Wim Stroetinga. Vele kampioenen verschijnen aan de start. Ook de Nederlandse sprinttop (verkozen tot NOC | NSF 'Sportploeg van het Jaar’) is aanwezig en die is van wereldklasse! O.a. Jeffrey Hoogland, Matthijs Büchli en Harrie Lavreijsen zullen weer op jacht gaan naar het baanrecord. Een afwisselend programma voor iedereen die van wielrennen houdt; in een perfecte ambiance. 

 

Er zijn nog VIP Bar-kaarten beschikbaar die toegang geven tot het zakelijk middenterrein. Ook voor de állerlaatste loges en business seats kunt u nog contact opnemen met Mieke Schaap (m.schaap@ahoy.nl).

Als VIP naar CAVALLUNA - World of Fantasy

CAVALLUNA, Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden, komt naar Rotterdam met het spiksplinternieuwe programma 'World of Fantasy’. Op 30 en 31 maart 2019 zijn er in Rotterdam Ahoy drie spectaculaire voorstellingen vol grandioze paardrijkunst. Maak van uw bezoek aan CAVALLUNA een compleet verzorgd uitje door te kiezen voor een VIP-arrangement. Bij een arrangement behoort natuurlijk een VIP-zitplaats, zodat u optimaal kunt genieten van de show. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Ahoy en vanaf binnenkomst wordt u begeleid door onze hostessen. Bovendien krijgt u een exemplaar van het programmaboek. Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u kiezen uit een borrel-, brunch- of dinerarrangement. Meer informatie over onze culinaire arrangementen.

entree
Bezoek het ABN AMRO World Tennis Tournament

De eerste 10 spelers van het ABN AMRO World Tennis Tournament zijn bekend: Alexander Zverev, Marin Cilic, Kei Nishikori, Stefanos Tsitsipas, Grigor Dimitrov, Hyeon Chung, Nick Kyrgios, David Goffin, Robin Haase en Stan Wawrinka komen in februari in actie in Rotterdam Ahoy.

Als gewaardeerde relatie van Rotterdam Ahoy kunt u gebruik maken van een speciale aanbieding om uw klanten op unieke wijze te ontvangen tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament, dat plaatsvindt van 9 tot en met 17 februari 2019. Bij afname van een meerdaagse of weekloge krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen en ontmoeten u en uw gasten toernooidirecteur Richard Krajicek persoonlijk tijdens een Meet & Greet. Stuur een e-mail naar Ilse de Jong, i.dejong@ahoy.nl of neem telefonisch contact met haar op via 06-53214168.

hollandzingtkerst
Armin van Buuren vertelt zijn ondernemersverhaal tijdens derde editie BusinessBoost Live

Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren deelt zijn ondernemersverhaal tijdens de derde editie van BusinessBoost Live. Op woensdag 20 maart 2019 staat hij op het podium in Rotterdam Ahoy, samen met onder meer de internationaal bekende 'relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Dirk de Bruijn (Swapfiets). Binnenkort worden meer sprekers bekendgemaakt. De kaartverkoop start vandaag via de website.

LEES MEER
Gerard Joling, Danny de Munk en Snollebollekes naar Nacht van Oranje

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje, het Hollandse muziekfestijn van het jaar. Voor de zevenentwintigste editie, op 26 april 2019, zijn de eerste topartiesten bevestigd: Gerard Joling, Danny de Munk, Snollebollekes, Het Feestteam en Lee Towers. Zij behoren tot de line-up van circa 15 vaderlandse acts die op het podium in het midden van de arena opnieuw garant zullen staan voor een 360 graden party in een uitverkocht en uitgelaten oranjegekleurd Rotterdam Ahoy.

 

Wilt u erbij zijn met uw collega’s, uw personeel of relaties voor een onvergetelijke avond, dat kan! Neem contact op met info@nachtvanoranje.nl voor een feestarrangement op maat​

LEES MEER
Michiel
Toonaangevend internationaal evenement op gebied van licht(ontwerp) naar Ahoy

De Professional Lighting Design Convention, PLDC 2019, vindt plaats in Ahoy, van 24 t/m 26 oktober 2019, en wordt voorafgegaan door een pre-event op/rond 23 oktober.

De organisatoren breken deze keer met de traditie dat de PLDC in een hoofdstad wordt gehouden en hebben Rotterdam uitgekozen als locatie voor de volgende Europese editie. Rotterdam is van een goed bewaard geheim voor liefhebbers van moderne architectuur uitgegroeid tot een bruisende, moderne metropool met een ogenschijnlijk onbeperkt aantal culturele attracties en innovatieve hubs. Deze stad met zijn maritieme en industriële historie en de grootste haven van Europa is uitstekend toegankelijk: de internationale luchthaven Schiphol ligt op nog geen uur rijden. 

Arena Leeg
Nieuw groot evenement onder de vlag van Rotterdam Games Week

Van 18 tot en met 20 oktober 2019 strijkt ’s werelds grootste festival op het gebied van gaming en esports neer in Rotterdam tijdens Rotterdam Games Week. Een festival met o.a. een 100.000 USD toernooi rondom het spel CS:GO, een LAN-party waar fans 3 dagen lang kunnen gamen en een expo met veel stands, activiteiten en wedstrijden. Kaarten voor DreamHack Rotterdam zijn inmiddels in de verkoop.

 

Wilt u ook millennials bereiken of andere fans van de steeds groter wordende groep aan casual gamers, esporters, streamers en influencers, neem dan contact met ons op. We zijn op zoek naar bedrijven en organisaties die willen deelnemen aan DreamHack Rotterdam of willen aanhaken bij het bredere platform Rotterdam Games Week, om met ons grondlegger te worden van een grootschalig en zeer kansrijk concept. Mail met Erika Bronkhorst (e.bronkhorst@ahoy.nl) voor meer informatie.

 

Bekijk hier de trailer voor de Rotterdam Games Week!

 

 

Ahoy
www.ahoy.nl

Copyright Rotterdam Ahoy
Make It Happen Ahoy
Rotterdam Ahoy FacebookRotterdam Ahoy TwitterRotterdam Ahoy LinkedINRotterdam Ahoy YouTubeRotterdam Ahoy PinterestNewsletter2018-12-20 16:03:01