In deze nieuwsbrief willen we je even bijpraten over een paar recente ontwikkelingen én hebben we wat fijne zomertips voor je. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Mastertemplate 2022 (in progress)
Omdenken
Mastertemplate 2022 (in progress)
Omdenken
Online versie
over omdenken podcast theatershow

Nieuws van Omdenken

Het is zomer! Al werkt het weer niet altijd mee en zijn er voldoende mensen gewoon aan het ploeteren op de werkvloer, het is en blijft zomer. Het moment om jou nog even bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen rondom de Omdenken Podcast, onze plannen met de theatershow en je nog een paar tips mee te geven om de zomer mee door te komen.
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

Luister mee met intieme gesprekken

In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige en intieme gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken? Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering. En aangezien de bijna 200 afleveringen al meer dan 12 miljoen keer beluisterd zijn, wist je dat misschien allang.

Maar wist je ook dat er ook een Engelstalige versie is? Zoek naar 'Flip Thinking' in jouw podcast-app en je vindt 'm vanzelf. Kun je ook op je vakantieadres iedereen aanraden om naar onze podcast te luisteren.

We zijn overigens nog op zoek naar nieuwe gasten voor deze podcast. Ben of ken jij de perfecte persoon om in het Engels een probleem te bespreken met Berthold? Stuur die persoon alle informatie over je aanmelden voor de podcast. Dank je wel!

luisteren
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

Zet jij je petje af voor de podcast?

Zet jij je petje af voor de podcast?

Ben jij één van die trouwe podcastluisteraars en wil je iets terugdoen voor de vele uren luisterplezier? Dat kan nu! Al zes jaar lang maken we met heel veel liefde de podcast én we willen de podcast graag reclame- en betaalmuurvrij houden. Daarom kun je nu lid worden van onze Omdenken-Podcast-Fanclub door ons financieel te steunen via Petje.af.
Dat kan al vanaf 1 euro per maand. Want zoals de oceaan niets anders is dan een verzameling van heel veel druppels, is ook iedere bijdrage meer dan waardevol. Dank je wel alvast!

ik neem mijn petje af
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

Boekentips van Berthold

In zijn boeken en podcasts haalt Berthold Gunster regelmatig boeken aan die hem inspireerden. Speciaal voor jullie heeft hij een lijst van al zijn favorieten gemaakt. Eerst een aantal die hij onlangs heeft genoemd of besproken in de Omdenken Podcast. En nog een hele lading extra boeken die Berthold ook van harte aanbeveelt. Van narcisme tot concentratieverlies en van succesvolle huwelijken tot improvisatietheater. Heb je wat te doen deze zomer.
leesvoer
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

De Omdenken Theatershow komt ook naar Uden en Brugge

In onze vorige nieuwsbrief vertelden we jullie al dat ook in seizoen 2024-2025 de Omdenken Theatershow weer terug komt. Onze swingende, inspirerende én hilarische voorstelling Zoals verwacht loopt alles anders was een groot succes en is vanaf september weer te zien in theaters door het hele land. Heb jij zin in een avondje leren en lachen? Zorg dan dat je snel kaartjes reserveert, want onder andere Delft, Heerenveen, Doetinchem en Waalwijk zijn al bijna uitverkocht.

speellijst
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

Eindelijk naar België

We hebben twee nieuwe voorstellingen toevoegd aan onze speellijst. Op vrijdag 13 juni 2025 zijn Berthold, Beer en de band te bewonderen in Markant Theater Maashorst in Uden. En op zaterdag 1 maart 2025 krijgt de Koninklijke Stadsschouwburg in Brugge de Belgische primeur. Ja ja, we komen eindelijk naar België. Dat werd tijd!

meer info
Eindelijk naar België
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...

Ben jij docent?

Bestel nu de Omdenken Datumloze Docentenplanner en jij gaat fluitend het nieuwe schooljaar in. Weg met een volle agenda. Klaar met die strakke planning. Stoppen met van alles moeten. 

Met deze compleet vernieuwde en datumloze docentenagenda van Omdenken hoeft niks, maar mag alles. Hij is helemaal naar jouw wens in te delen en biedt veel ruimte voor eigen notities. Uiteraard vind je in de agenda grappige en inspirerende quotes van Omdenken. Geen lijstjes met alles waar je aan zou moeten voldoen, maar de ruimte om je weken zelf in te vullen en tussendoor zoveel notities te maken als je zelf wilt. Op jouw manier.

bestellen
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...
P.S.
Als beloning voor het bereiken van het einde van deze nieuwsbrief, hierbij nog een paar fijne Omdenktips voor de zomer. Slaat de verveling toe bij je kinderen? Dit trucje werkt al jaren om ze bezig te houden. Heb jij eindelijk tijd om een boek van Omdenken te lezen. Geen idee welke? Volg het stroomschema en je belandt vanzelf bij het boek dat het beste bij jou past. Of doe gewoon even helemaal niets. De filosofie van Hobbes zorgt ervoor dat je je daar niet schuldig over hoeft te voelen. Dus doe je ogen dicht, zet onze podcast op en geniet van de zomer!
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...
Omdenken
Omdenken
fb youtube linkedin insta
Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht
Heb je vragen?
Wil je deze mail van Omdenken niet meer ontvangen?
Je kunt je altijd uitschrijven of je e-mail voorkeuren aanpassen.
Fijne zomer! Wij hebben wat te lezen voor je...