Verre reizen voor gezinnen

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Eindelijk...de zomervakantie staat voor de deur. Ga je op reis, bereid je dan voor, zodat je reis onvergetelijk wordt. In deze nieuwsbrief geven we je een aantal praktische tips. We wensen je alvast een hele fijne vakantie!

 

Handige woorden om te kennen

Locals vinden het vaak leuk als je ze in hun eigen taal aanspreekt. Het hoeft natuurlijk niet als een pro, maar met een aantal basiswoordjes, zoals hallo, hoe gaat het, alstublieft, dank u wel, sorry/pardon en tot ziens kom je al een heel eind. Begin jij alvast met oefenen?

 

Zo zet je je tent op

Ga je mee met een van onze kampeerreizen? Dan is het fijn als je weet hoe je onderweg je tent op moet zetten. In deze video zie je stap voor stap hoe je dit doet.

 

Online in het buitenland

Ook in het buitenland wil je natuurlijk gewoon online blijven. Maar in veel landen kun je je roaming niet gebruiken omdat dit hoge kosten met zich meebrengt. Gelukkig kun je met de app Airalo voor meer dan tweehonderd landen en regio’s een voordelige e-sim internetbundel aanschaffen. Zo blijf je tijdens je reis gewoon online!

 

Ik ga op reis en neem mee...

Als je op reis gaat is het belangrijk dat je al je benodigde spullen nodig bij je hebt, zoals reisdocumenten, wereldstekkers, opladers, maar ook de juiste kleding en zonnebrand. Het is handig om vooraf een paklijst te maken, zodat je niets vergeet. Je kunt hier ook de app Packpoint voor gebruiken, beschikbaar voor Android en iOS.

 

Up-to-date met de Mijn Djoser app

In je eigen ‘Mijn Djoser’ app vind je alle informatie over je reis. De app is vernieuwd en verbeterd en zowel online als offline te gebruiken. Check de app voor vertrek. Zo ben je helemaal up-to-date.

 

Fotowedstrijd

Maak jij graag foto’s op reis én vind je het leuk als wij jouw foto’s gebruiken op onze website en in onze brochures? Stuur je leukste foto’s op en maak kans op een van de 10 Wereld Waardebonnen t.w.v. € 500,- of de hoofdprijs: een GoPro Hero 12 t.w.v. € 349,-. Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Boeren na het eten

In het buitenland houden ze er vaak andere gewoonten en gebruiken op na dan wij in Nederland gewend zijn. In ons blog lees je over een aantal gewoonten en gebruiken in het buitenland. Welke gewoonten en gebruiken zijn er op jouw bestemming?

 

Hanndige apps voor op reis

Apps maken je leven een stuk makkelijker. Deze apps zijn handig voor op reis.

Skyview Lite: Richt je camera omhoog en de app vertelt je welke sterren en planeten je ziet.

Polarsteps: Leg je bestemmingen vast en bewaar al je mooie reisherinneringen.

Wifi-finder: Vind snel alle openbare wifi-plekken wereldwijd.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5166169 | info@djoserfamily.nl


Djoser Family

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl