Lizzie
 
Kristen Stewart en Chloë Sevigny in een psychologische thriller gebaseerd op een beruchte moord binnen de familie Borden in Fall River, Massachusetts in 1892. Te zien vanaf 16 april.
 
 
 
 
Hope Gap
 
Annette Bening en Bill Nighy in een romantisch drama waarin een zoon zijn ouders bezoekt en van zijn vader te horen krijgt dat die van plan is zijn moeder te verlaten.Te zien vanaf 29 april.


 
Honest Thief is te zien vanaf 26 maart.
 
 
 

ISeISEE you

1917

I singel
Fenomenale, in één camerabeweging gedraaide, oorlogsfilm van Sam Mendes waarin het leven van honderden militairen op het spel staat als twee jonge Britse soldaten een boodschap voorbij vijandelijk terrein moeten brengen.. Te zien vanaf 2 april.
Just Getting started is te zien vanaf 5 maart.
 
 
 
Vader en kind op de vlucht
 
Cowboys

De clichés van het ruige westerngenre worden gemoderniseerd in deze tedere vertelling rond een vader (Steve Zahn) die samen met zijn transgender-kind door de wildernis van Montana reist, op de vlucht voor de intolerante moeder.Te zien vanaf 9 april.
 
 
 
 
 Wat is er toch aan de hand?
 
Welcome to Acapulco
 
In deze actiekomedie belandt een gamedesigner per vergissing in Acapulco, waar hij al snel op de hielen wordt gezeten door allerlei gangsters en corrupte lieden die allemaal denken dat hij in het bezit is van een mysterieus pakket.Te zien vanaf 23 april.
 
 
 
En nog veel meer...
    
Monsters of Man
Te zien vanaf 8 april.
 The Sunlit Night
Te zien vanaf 22 april.
 Pixie
Te zien vanaf 30 april.
 
 
Dit informatiebericht heb je ontvangen omdat je abonnee bent van Film1. Als je dergelijke e-mails niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven voor e-mails. Beantwoord deze e-mail niet, want we kunnen je geen antwoord sturen vanaf dit e-mailadres. Als je hulp nodig hebt of contact met ons wilt opnemen, ga dan naar ons contactpagina. Bekijk deze e-mail online.

Dit bericht is per e-mail verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com door Film1. Voor het gebruik van de Film1 -service en -website gelden de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Film1 B.V.
 
Film1 op FacebookFilm1 op TwitterFilm1 op YouTubeFilm1 op Instagram