Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
woensdag 16 oktober 2019
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Filmfonds verleent subsidie op basis van onterechte controleverklaring: doorhaling RA
Een RA gaf een goedkeurende controleverklaring af, waarna een filmproducent twee flinke financiële bijdragen kon ontvangen van het Nederlands Filmfonds. Het fonds kwam er echter achter dat de RA flink had verzaakt en de verklaring nooit had mogen afgeven. Voor liefst 200.000 euro aan opgevoerde productiekosten ontbrak de relatie tot de filmproductie of de noodzakelijke […]
Lees verder »
NBA vernoemt foyer naar Brenda Westra
De NBA vernoemt haar foyer vandaag naar de in 2015 overleden accountant Brenda Westra. Tot vandaag waren alle zalen in het pand aan de Amsterdamse Antonio Vivaldilaan vernoemd naar mannelijke pioniers uit het accountantsberoep.
Lees verder »
Advertorial: Proactief meedenken met je klant doe je zo!

Jouw cliënten verwachten van jou dat je proactief met hen meedenkt en dat je inspeelt op ontwikkelingen in de branche. Met de Fiscount eindklantproducten doe je meer dan dat. Je informeert niet alleen. Je attendeert jouw cliënten ook op risico’s en kansen met handige tips en actiepunten.

Advertorial: Gratis whitepaper: No hands accounting als Moneymaker

Ondernemers verwachten dat hun boekhouding altijd op orde is. En dat zij op tijd hun financiële resultaten ontvangen. Met no hands accounting, oftewel geautomatiseerd boekhouden, lukt dat. In ons nieuwste whitepaper zie je de tijdwinst in seconden per transactie als je werkt met No hands accounting. Het whitepaper is gratis. Meteen downloaden dus! =>

Verzet grondeigenaren tegen aanpassing box 3
Particuliere grondeigenaren zijn niet te spreken over het kabinetsplan om de box 3-heffing vanaf 2022 grondig te herzien. Verpachters en eigenaren van landgoederen moeten straks als gevolg daarvan geld toeleggen op hun grond, stelt de Federatie Particulier Grondbezit (FPG).
Lees verder »
Autosector wil duidelijker fiscaal beleid voor schone auto’s
Om consumenten en bedrijfsleven warm te laten lopen voor schonere auto’s moet de overheid duidelijkheid scheppen over welke stimuleringsmaatregelen er komen.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Aanvulling basisopleiding NLP van adviseur naar vertrouwenspersoon

In vervolg op de basisopleiding NLP is ook deze aanvullende opleiding gericht op adviserende en leidinggevende functies. Tijdens deze sessies krijgt u onder meer technieken aangereikt om interventies uit te voeren ter bevordering van het functioneren en communiceren van anderen.
Start 4 november 2019 | Baarn | Pe-uren 24 | Prijs € 995,- (vrij van btw)

Meld u nu aan voor de Aanvulling basisopleiding NLP

Lees verder »
Accountants en adviseurs geïnteresseerd in openbreken juridische markt
Een initiatief van rechtsbijstandsverlener SRK om de markt voor juridische dienstverlening open te breken wekt grote interesse onder advies- en accountantsorganisaties.
Lees verder »
Nieuwe Exact Foundation stimuleert gelijke kansen in IT-carrière
Medewerkers van softwarebedrijf Exact hebben gezamenlijk de Exact Foundation opgericht. De Exact Foundation wil kinderen aanmoedigen om te kiezen voor IT-gerelateerde studies. Bovendien streeft de foundation met het aanbieden van ontwikkelings- en leerprogramma’s naar een toename van het aantal vrouwen dat werkzaam is in de technologiesector.
Lees verder »
CONTENTPARTNER
Het succes van Vanhier: innoveren met medewerkers en IT

De ambities zijn groot bij Vanhier accountants | adviseurs. Ze willen het mooiste kantoor van Noord-Holland zijn. Met mooiste bedoelt directeur Daan van der Poel: aantrekkelijk zijn voor klanten en medewerkers.

Lees verder »
Transitievergoeding berekenen onder WAB vanaf 2020

De berekeningsmethode van de transitievergoeding wijzigt met ingang van 1 januari 2020 door invoering van de de Wet arbeidsmarkt in balans.

Lees verder »
CONTENTPARTNER
Een vooruitblik op de Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Uiterlijk op 1 augustus 2022 moet in alle arbeidsrelaties sprake zijn van transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Iedere werknemer, ook de werknemer met een afwijkende arbeidsovereenkomst, moet op die manier meer inzicht krijgen in de voorwaarden die voor hem of haar gelden. In deze blog een vooruitblik op de Richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden.

Lees verder »
OOK INTERESSANT
Tot 18 maanden cel geëist voor belastingfraude
DNB wil dat banken meer kapitaal aanhouden voor hypotheken
CBS: winkeliers halen hogere omzet
OPLEIDINGEN
Gratis WAB kennissessies – 7 november 2019
The Legal Company
7 november 2019
Presteren onder druk
NBA Opleidingen
5 november 2019
BTW-actualiteiten vastgoed
Fiscount
12 november 2019
VACATURES
Accountant AA
Lansigt
Alphen aan den Rijn, Gouda of Ridderkerk
Aangiftemedewerker MBO- Meppel
mth accountants & adviseurs
Meppel
Zelfstandig Assistent Accountant- Rotterdam
DRV Accountants & Adviseurs
Rotterdam
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN