FILOSOFEREN KUN JE LEREN!

  


Foto: The School of Life

Van 19 t/m 21 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van "A Campingflight to Lowlands Paradise" plaats. Sinds enkele jaren wordt samen met The School Of Life een uitgebreid filosofieprogramma georganiseerd waarbij diverse binnen- en buitenlandse filosofen masterclasses geven.

Filosoferen kun je leren! In de Echo staat The School Of Life met een aantal aansprekende filosofen op Lowlands. Met masterclasses over de meest uiteenlopende thema's gaan de sprekers van The School Of Life op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen in het leven om daarna nog door te filosoferen en te borrelen in het Filosofisch Café.

Lucas de Man
De presentator van ‘Kunstuur’ en ‘Man en Kunst’ over de kracht van het niet weten en het belang van professioneel schijt hebben.

Marjolijn van Heemstra
Deze theatermaker, dichter, schrijver en professioneel partycrasher leert je een stapje achteruit te zetten om vervolgens samen een grote sprong vooruit te maken.

Eva Rovers
Ontdek de rebel in jezelf met cultuurgeschiedkundige Eva Rovers en de filosofie van Albert Camus.

Lammert Kamphuis
De filosoof en Head of Faculty bij The School of Life laat zien hoe twijfelen je op een gekke manier van alles oplevert: meer rust, een bredere bli k en betere gesprekken

Jules Evans
Na een bijna-doodervaring verdiepte deze Britse filosoof zich in de filosofie van extase, spirituele vervoering en paranormale ervaringen. Wat hij toen ontdekte, zul je niet geloven!  

Frits Philips
Deze docent bij The School of Life en – jawel – nazaat van dát elektronicabedrijf geeft je een verlichtende kijk op Karl Marx én je dayjob.

Patrick van Veen
Deze gedragsbioloog laat zien dat genialiteit niet tot uiting komt door de regels te volgen, maar door je eigen regels te maken.

René ten Bos
Zijn we te ver gegaan toen we het milieu, klimaat en leven naar onze hand gingen zetten? René ten Bos, Denker des Vaderlands, heeft daar hele eigen ideeën over.

Filosofisch Café 
Betoogtoog voor diepgravende kroegtijgers en bierbomers, die niets liever doen dan mee- en doordenken over zowel belangrijke als totaal onzinnige zaken in het leven.


Binnenkort worden meer acts aangekondigd, waaronder beeldende kunst, wetenschap, film en nog meer muziek. Eerder werd bekend dat o.a. Mumford & Sons, The xx, Editors, alt-J, Bastille, Chef'Special, Cypress Hill, Elbow, Flume, Halsey, Iggy Pop, Kovacs, London Grammar, Michael Kiwanuka, Migos, Skepta en Solange en meer naar Lowlands komen.. 

Op www.lowlands.nl lees je alle uitgebreide info, staan foto's, video's en natuurlijk veel tracks. Alle tot nu toe aangekondigde acts kun je ook via de LL17 Spotify Playlist beluisteren.

LOWLANDS UITVERKOCHT
Alle 55.000 tickets voor de vijfentwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise zijn verkocht! Pas op met zwarthandel en koop geen tickets via sites als Martkplaats en secondary tickethandelaren: ieder jaar staan er weer teleurgestelde mensen aan de poort die in de veronderstelling waren een geldig ticket gekocht te hebben. Ook via Ticketswap heb je in het geval van Lowlands geen zekerheid dat je een geldig ticket koopt. Officiële tickets werden alleen via Ticketmaster verkocht.

Parkeertickets, Camper Camping-tickets en NS Lowlands-treinretourti ckets zijn nog wel verkrijgbaar via Ticketmaster. Liever vorstelijk met de bus? Met de bussen van Event Travel reis je goedkoop en gemakkelijk vanuit honderden opstapplaatsen in Nederland van en naar Lowlands.


BLIJF OP DE HOOGTE!
Blijf ook op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram en beluister alle bevestigde acts via de LL17 Playlist op Spotify.

 

 
     
 
     
     

 

Copyright © 2017 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl