26 april 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Vacature portal
image
Finalisten SAN NKOTB 2022 bekend
Na de enthousiaste en soms wervelende presentaties van de zes Shortlist-kandidaten voor de SAN NKOTB 2022 voor ruim 50 vak- en hoofdjuryleden koos de jury na rijp beraad voor Crocodile Agency, Fresk Digital en Unmuted als finalisten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nutri-Score definitief hét nieuwe voedselkeuzelogo in Nederland
Nutri-Score wordt wettelijk aangewezen als het voedselkeuzelogo dat Nederlandse fabrikanten en supermarkten mogen gebruiken voor hun levensmiddelen. Iedereen die boodschappen doet, kan dit extra hulpmiddel gebruiken om per productcategorie een keuze te maken.
lees verder
twitter facebook linkedin
7 redenen waarom post onmisbaar is in je marketingstrategie
[advertorial] Wist je dat je iedere dag 6.000 tot 10.000 reclameboodschappen ziet? Grote kans van niet. We scrollen razendsnel door Instagram en zappen zo vlot van het ene naar het andere programma, dat we niet eens doorhebben hoeveel reclame we zien. Wat nog wel opvalt tussen die stroom aan boodschappen? Een klepperende brievenbus en post die op je deurmat valt.
image
Bureau This Agency biedt diensten aan op Koningsdagkleedje
Het Amsterdamse This Agency heeft een digitale draai gegeven aan een welbekende Koningsdagtraditie: het kleedje met tweedehands spullen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Tijdschrift Tina maakt speciale editie met De Kindertelefoon
Onzekerheid, stress over school of niet helemaal jezelf durven zijn: veel meiden hebben hetmoeilijk. Tijdschrift Tina lanceert daarom een speciale editie die in het teken staat van de rubriek Oh jee! Wat nou?!. Voor deze editie zocht het weekblad contact met De Kindertelefoon.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vorstelijk aanbod: Koningsdagactie 1 + 1 gratis!
[advertorial] Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van branded content tijdens het Branded Content Event op 16 mei in DeFabrique, Utrecht. Speciaal voor deze week hebben we een 1+1 Koningsdagactie. Bestel deze week je ticket en ontvang een gratis ticket voor een collega. Samen ga je op zoek naar inspiratie en inzichten om je contentstrategie te verbeteren.
image
Leesoffensief Brabant en Scheepens willen meer leeskracht
Leesoffensief Brabant lanceerde in april haar nieuwe campagne die in samenwerking met bureau Scheepens en Swaans Communicatie is ontwikkeld. Het leesoffensief zet zich in voor betere leesvaardigheid onder jeugd en jongeren.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Abeln benoemd tot hoogleraar AI Technology for Life
Sanne Abeln is door de Universiteit Utrecht benoemd tot hoogleraar AI Technology for Life. Zij gaat zich richten op het ontwikkelen van technologie op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) met als doel meer inzicht te krijgen in complexe biologische systemen.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.