Goed weekend!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Ali Niknam trekt z'n beurs en compenseert fraudeslachtoffers: 'Sommige verhalen vond ik hartverscheurend'

Bunq gaat de slachtoffers van phishingfraude compenseren. Elk geval wordt beoordeeld volgens het principe ’schade volledig vergoeden tenzij'.

 
 
Quote
 

Aftermovie! Zo zag Maison Quote editie 2024 eruit: 'Ik denk dat dit heel bijzonder is'

'Ik ben hier naartoe gekomen om meer vrouwelijke ondernemers te ontmoeten.'

 
 
Quote
 

Marcel Welling: ‘Verkoop golfbaan The International niet aan de orde’

‘Oh, en wat wil ik ervoor hebben dan?’, reageert Marcel Welling als we vertellen te hebben gehoord dat zijn golfbaan The International te koop staat. Om dat vervolgens met kracht te ontkennen. ‘Ik heb nota bene net een groot deel van de aandelen aan de kinderen overgedragen.’

 
 
Quote
 

Dochteronderneming designertassenfabrikant Dior onder curatele

De arbeidsomstandigheden bij onderaannemers van Dior zijn niet op orde, zo oordeelt een rechtbank in Milaan. Bizar detail: de kostprijs voor een Dior-handtas is hier €53,- terwijl zo'n tas voor duizenden euro's over de toonbanken gaat.

 
 
Quote
 

Smaaksensaties! Haring happen in het Hilton niét alleen voor happy few

Quote proeft van alles in lekker horecaland. Vandaag: haring happen in het Hilton, waar grote vissen en dikke Quote-maten al op hapten, en waar ook u nog de hele zomer aan uw trekken komt qua haring.

 
 
Quote