Financier DCMF breekt markt voor kortlopende hypotheken open

2 years ago


Text only:

Ontvangt u deze e-mail van Cobouw Kennis niet in de juiste opmaak? Klik hier voor de online versie.
Cobouw Kennis / nieuws
Dinsdag 22 december 2015
 
 
Goedemorgen, dit is uw portie Cobouw Kennis
 
 
Financier DCMF breekt markt voor kortlopende hypotheken open
De Amsterdamse financier Dutch Commercial Mortgage Finance (DCMF) brengt kortlopende residentiële vastgoedfinanciering op de Nederlandse markt. Dit unieke financiële product stelt ontwikkelaars en beleggers in staat om een pand aan te kopen om het na renovatie door te verkopen of op de nemen in de eigen beleggingsportefeuille. Door snelheid van werken van DCMF hoeven ontwikkelaars nooit zonder liquide middelen te zitten.
Lees verder >
Bouwproductie groeit voor derde jaar op rij
In 2016 groeit de bouwproductie naar verwachting met vier procent. De bouwsector is daarmee een van de hardst groeiende sectoren van 2016. In de loop van 2015 is de groei van de verkoop van nieuwbouw en het aantal afgegeven vergunningen gestagneerd. De lange doorlooptijden van projecten zorgen er echter voor dat de woningbouw ook in 2016 de groeimotor van de bouw is. In de utiliteitsbouw en de infrasector is het herstel nog beperkt.
 
Tijdelijke krimp bouwproductie
Lees verder >
Stoer, vanzelfsprekend gebouw
De Rotterdamse wijk Katendrecht heeft de afgelopen jaren een heuse metamorfose ondergaan. Één van de nieuwste aanwinsten in de wijk is het multifunctionele, stoere gebouw Musa van diederendirrix architecten. Tom Kuipers van het architectenbureau is er trots op dat het gebouw zo is verweven met zijn omgeving: “Het is vanzelfsprekend, veel mensen denken dat het er al lang staat of dat er hiervoor iets anders heeft gestaan.”
Lees verder >
Op weg naar een fleetmanagement-systeem
De vraag naar fleetmanagement-systemen wordt steeds groter en daarmee ook het aanbod. Allemaal beloven ze dezelfde pijnpunten aan te pakken: brandstofkosten, productiviteit, bedrijfsuitgaven, personeelskosten, planning, veiligheid, diefstalpreventie, te hard rijden, ongewenst rijgedrag, te lang stationair draaien en meer. En dan lijken alle oplossingen ook nog eens enorm op elkaar. Hoe komt u er nu achter of u waar krijgt voor uw geld, en of u de juiste beslissing neemt voor uw bedrijf? Deze Buyer’s Guide van Fleetmatics neemt u stap voor stap mee.
Zie hier voor de whitepaper
Lees verder >
Over Cobouw
Cobouw Kennis is een portal waarvan gratis content te downloaden is. Met content worden onder andere whitepapers, webinars, webcasts, praktijkcases etc. bedoeld. Alle content op Cobouw Kennis is gerelateerd aan de bouw. Via Cobouw Kennis worden maandelijks duizenden kennisdocumenten verspreid.
Wilt u zelf whitepapers plaatsen? Neem dan contact met ons op.
Informatie
Contact
Adverteren
Wijzigen gegevens
Afmelden

Cobouw.nl

Categories: Technique
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018