#stayhealthy
EW Bulletin
Redactioneel
Koning, katholiek, klaploper, kleptocraat, komiek, kijkcijferkanon

Sinds hij begin dit jaar Brexit voltooide, is Boris Johnson (57) premier van een soeverein Verenigd Koninkrijk. Dit eerste halfjaar was enerverend voor de man die geen dag uit het nieuws is. Maar hij leek niet alleen gevaccineerd tegen COVID-19, ook tegen aanvallen en schandalen – tot wanhoop van zijn critici. Toch beginnen de eerste tekenen van overmoed zich aan te dienen. Acht keer Boris in de bocht.

EW Bulletin
Advertorial
Financier zakelijke vastgoed snel, flexibel en zonder gedoe

Het (her)financieren van vastgoed biedt ondernemers veel mogelijkheden. Bij Briqwise weet je als ondernemer binnen 24 uur of de financiering haalbaar is. Bij groen licht regelt Briqwise het hele financiële, juridische en administratieve proces, waardoor je niet te maken krijgt met tijdrovende rompslomp. Dat is vastgoedfinanciering zonder gedoe!

EW Bulletin
Redactioneel
De mislukte coup tegen Mark Rutte

De nieuwe Tweede Kamer probeerde donderdag 1 april de winnaar van de verkiezingen te onttronen. Een terugblik op een bizar en monstrueus debat.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?